TACK alla sponsorer och medverkande på Fab Mamas

TACK till alla Sponsorer. Företagen, utställarna och föreläsarna. 
Ja ett enormt TACK till er alla!!
Extra Goodies
Brilliant Smile; Neccesär full med tandgrejer för blekning,
Excuviance Neccesär full med bra hudvårdsprodukter
Sinne & Smak, massor av gott
Stena Line, handduk och lite annat smått och gott

I stora goodiebagen:
Solamigos; Badkläder, Isbjörn: Mössa,TripX; Presentkort 500 kr, Yeni Design; Bokmärke,Aloe Veradryck; Aloeveradryck, Anton Berg; Choklad, Asif; Påse med sås och receptcd,Barnsemesterkortet; Barnsemesterkortet,Biggishop; Örhängen, Bondmorans godis; Godispåsar,Depend; Neccesär full med nagelprodukter, Desenio; Kuddfodral, Flowerscrub; Disktrasor, Gekås ;Påsar och nyckelband, Helhetshälsan: Omega3 och dunderpulver, , Kivik: 2 sorters juice, La Roche- posay; Hudvårdsprodukter, Lee store; 200 kr rabatt, Libresse; Trosskydd, Lily of Sweden;Sjal, Lipton; CupcakeTe, Mighty Leaf; Te, Miljonlotteriet; Miljonlotter, Nim´s; Fruktchips till barn,Nutri Nick; SteviaBars, Pino; Pinobok + dvd, Pocketstället; Fyra pocketböcker, Pulsin;Rawfoodsbar, Reedvill; Tamponger, Röhnisch; Trosor, Svinsöt; 100 kr rabatt, TomTom; Pinobok,Torky-Edet; Torky, Vita Liberata; Lösnaglar, Kneipp; Duschcreme, Tuppeware; drickflaska

Företag på mässan:
Aps– artistic plasticsurgery
Fruktstänger (Sinne & Smak)

Underhållning


Föreläsningar
Stenaline­-  vårens trender
Aps– vad är skönhet?

Aktivitet:
Panduro– Pimp my väska

Övriga sponsorer:

Image and video hosting by TinyPic

5 reaktion på “TACK alla sponsorer och medverkande på Fab Mamas

  1. Men Herregud, måste du ALLTID ägna ett helt blogginlägg åt bara alla dina gratispresenter, finns det INGET ANNAT intressant här i världen?! STORT GRATTIS till dina tamponger och lösnaglar, whaow!………………….

  2. Om du kikar runt hos oss som var gäster på eventet så kommer dessa "trista" "oviktiga" inlägg i bloggen. Och om det är så tråkigt att titta eller läsa så låt bli 🙂 Företagen har varit väldigt generösa och jag precis som andra gäster vill visa vår tacksamhet.

    Kram Kram

Kommentera