Tid för mig själv…..

Hade tid hos barnmorskan idag och passade på att ta lite egentid med Mamma. Promenad, gofika, shopping och prat. Men vi börjar med barnmorskebesöket som gick bra förutom mitt låga Hb. 97 är inte optimalt att ligga på för mig och inte inför kommande förlossning så jag måste bättra mig med dropparna. De smakar ju bara så fruktansvärt illa. Men det är ju för en god sak och att ha ork under förlossningen är ju ett måste. Övrigt såg alla värden bra ut. Såhär var de:
Hb:97
SF:35cm
Blodtryck: 120/70
Blodsocker: 4,6
Vikt: 90kg
Hjärtljud: 158

Efter besöket fick jag vänta på mamma en liten stund och under tiden kom en man fram till mig och frågade om det inte var ett selebert besök av en kändis 🙂 Och jodå svarade jag. Han sa också att jag inte var fullt så stor som hans fru och jag fick veta att hon också väntade barn fast precis en månad före mig. Han frågade vilken i ordningen det blir nu och jag svarade 11. Han sa då att jag skulle strunta i alla haters och göra det jag vill! Fortsätta min väg och att han tyckte det var häftigt.
Så roligt att du kom fram till mig och dina ord kommer leva kvar länge. Att gå sin egen väg är verkligen något fler borde ta fasta på. Det behöver givetvis inte ha med många barn att göra utan bara något du drömmer om i ditt liv. Lyssna inte på andra utan gå din egen väg! Tack för att du kom fram till mig och tack för dina ord idag.

Mamma dök upp strax efter och vi tog en promenad. Postade brev. Tog en gofika som jag blev bjuden på.

Mitt fika.
Mammas fika.
Vi fortsatte sedan en promenad i hamnen och shopping. Blev tre mjuka härliga byxor till mig.
Hjo Hamn
Väl hemma blev det spring i vattenspridaren och minipoolplask, mellanmål och lek. Middag och sedan sängen för våra pojkar. Nu har jag tagit mig tiden en stund vid datorn och den härliga solen är på väg ner.

Nu ska jag samla kraft och energi för imorgon då både trädgård och annat ska få röj och städ. Njuta ska vi också göra av det härliga vädret som faktiskt har bjudit på massor av sol och värme idag.
Jag hoppas att ni haft det toppen idag och att ni får en fortsatt härlig vecka. Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er alla.

LOVE TO YOU ALL!!
 photo k05w6v_zpsipx3irmh.png

3 reaktion på “Tid för mig själv…..

 1. Härligt att allt var bra hos Bm & hihi vilken häftig man som kom fram till dig,allas vår lilla "kändis" ♡ …
  Underbar mor & dotter tid med gotti fika,härlig promenad mm & waooo så vackra foton ♡ …
  Vacker ☼-nedgång ute hos er/Kram & hoppas vi får lite Hjosand mellan tårna snart 🙂

 2. Tyvärr är det många som inte vågar gå sin egen väg pga att alla ska tycka så himla mycket. Jag valde att vara hemma emd mina barn under hela deras uppväxt och fick tom hatbrev för detta. Att itne ha sina barn på dagis sticker i ögonen på väldigt många. Å nu, 45 år gammal, har jag valt att sluta jobba och leva på mina man. Jag är väl medveten om att min pension kommer blir väldigt låg, men det är väl ändå mitt problem? Nope, här har många väldigt mycket att säga. Att jag mår mycket bättre nu är det ingen som tänker på. Folk är ganska konstiga faktiskt 🙂

 3. Håller med, det enda viktiga är att det känns rätt den vägen man väljer att gå och leva <3 Tyvärr så lyssnar alldeles för många på andra tyckandes åsikter . Gör man nåt utanför "ramen" så finns det folk som kommer och puttar en tillbaka in där….. man måste vara stark och modig för att gå utanför den komfortabla zonen. Det är DÄR det händer saker 🙂

  Lev ditt liv, lev dina drömmar <3 Live your Life , live your Dreams <3

  Härlig man som kom fram <3 TUMMEN UPP (Y)

Kommentera