Tiden går så fort….

Vi har haft fullt upp med midsommar, lediga dagar och massor av andra saker att fixa. Igår umgicks vi med vännerna och åt världens godaste mat, mer om den kommer när jag inte känner mig så trött som jag gör just nu. Vi premiärtestade nämligen Nordic Cookern 🙂
Tänkte lägga mig snart eftersom det blir en lång dag imorgon. Hjärtat jobbar igen efter ett par dagar ledigt. Dessutom jobbar han sent.
Dagarna går fort när man röjer, rensar och möblerar om vilket vi också ägnat vår tid till. Roligt men jobbigt men också bra när man är klar.
Veckan är som vanligt fylld med simskola men annars är den tom, känns skönt att inte ha något inplanerat utan att få ta dagarna lite som dom kommer. Sista veckan Hjärtat jobbar innan det blir semester också, ska bli otroligt skönt och mysigt! Husvagnslivet väntar och barnen längtar 🙂
Jag återkommer imorgon med bättre inlägg och bilder från vår helg. Hoppas att ni haft en underbar midsommar och att den innehöll mycket kärlek. Var rädda om er och varandra.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

4 reaktion på “Tiden går så fort….

 1. Tycker det låter härligt med husvagnssemester. Skulle själv gärna vilja ha en husvagn,får se om jag kan övertala min man 😉 . Något du rekommenderar att man bör tänka på när man ska kolla husvagn?
  Hur stor vagn har ni? Får ni plats alla inne i husvagnen?
  Kram Monica

  • Det är underbart och ja vi har en stor husvagn där vi får plats allihop, eftersom barnen är små.
   Tänk på att kika så den är fuktfri och fräsch (såklart) Tänk också på hur stor ni önskar, hur mycket ni får dra på bilen ni har och hur många bäddar ni behöver. Köp inte för liten husvagn hellre ett par bäddar extra så kan du hyra ut den då du själv inte använder den och på så sätt kan du få in lite pengar på den 🙂 Sedan får man avgöra vilken prisklass man vill hamna i och sedan kika på blocket eller firmor. Lycka Till!

   Kram Kram

Kommentera