Tiden…jul & ett nytt år…..

Att ta vara på tiden man får är något jag försöker fokusera på just nu. Att ta hand om de jag tycker om och har mig nära. Det behövs för man vet aldrig hur fort det kan gå. I september lämnade min Farfar jorden och att inte ha fått säga allt man tänkt och träffats så mycket som man egentligen borde gör verkligen ont. Jag har dagar då jag verkligen tänker på honom enormt och som jag kan känna en stor sorg ta över min kropp. Jag har dagar då jag minns tider vi hade och fina minnen som får mig att skratta. Och så finns det dagar då jag känner mig lättad och glad i mitt hjärta, glad över att du nu finns hos din dotter, min faster. Ja och alla andra som gått före. Men att du lämnat betyder också att jag tänker, vårdar och tar till vara på de som betyder mycket. Detta får mig att reflektera och tänka.

Nu kommer julen på intågande och jag bara älskar dess värme, julmusik och kärlek. Med familjen och vårt härliga hem kommer julen att bli underbar. Även om inte fokus blir på julklappar känns det som att alla är tillfreds och känner att värmen och familjen betyder mycket.

När julen och ett firande av nya året så kommer 2016. Ett år som ska göras till ett bra år (även det) och där fokus ligger på att landa ännu mer i nya huset. Där framtidplaner ska börja smidas och en bra strategi ska läggas. Mer om vad vi ska tänkas göra det kommande året får ni givetvis läsa om framöver. Men 2016 kommer såklart också att bli helt fantastiskt.

Hur det är med oss i nuet då, jo här är allt bara bra, en del av de pusselbitar som inte  hade fallit på plats för ett par månader eller veckor sedan håller nu på att hitta sin plats vilket känns jätte skönt. Saker som har ändrat sig och ändrat sig till det bättre och saker som saknat svar har fått nya frågor som också lett till nya svar. Det går framåt för barnen i skolan, de trivs och de tre små Trollen som är hemma växer och mår bra. Just nu rullar allt faktiskt på åt helt rätt håll. Verkligen toppen, så man vill ha det liksom.

De tre minsta Trollen
Nu ska jag mata lilla gumman och få en liten stund med henne själv då de andra sover. Sen väntar en stund framför kaminen med Hjärtat. Hoppas att ni alla har fina stunder framför er och i nuet. Ta nu hand om er och varandra. Var rädda om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er alla.
LOVE TO YOU ALL!!
 photo k05w6v_zpsipx3irmh.png

2 reaktion på “Tiden…jul & ett nytt år…..

  1. Varför är det så att vi tänker på allt vi borde ha gjort när någon lämnat oss?
    Nej fokusera på vad som är gjort o alla de fina minnena ❤️ Då bevarar vi den människan i hjärtat och vår själ mår mycket bättre.
    Så skönt att er familj har hittat hem 🏡

Kommentera