Tillbaka till det vanliga

Jag är nu tillbaka till det vanliga, åtminstone så gott det går. En aning huvudvärk fortfarande men det går. Imorgon är det ”back on track” igen för då börjar Hjärtat jobba igen efter en vecka hemma med om-pysslande av mig och huset. Nu ska ni då få se lite av vad han har pysslat med under tiden jag varit sängliggande. Sedan har jag säkert massor av annat att berätta också 🙂
Veckan har gått åt till mycket mysiga stunder med febriga barn så för mig kanske det inte hänt så mycket. Men hjärtat har engagerat sig i både det ena och det andra. Bland annat har han gjort ordning kläderna i den nu byggda garderoben i hallen. Så innan skjutdörrar är fixade ser det ut såhär:

Ordning och reda och mycket förvaring 🙂 Perfekt. Nu ska vi bara finna snygga skjutdörrar eller bygga dom själva. Hjärtat har också städat i köksskåpen så att man numer hittar det man söker 🙂 Mycket bra.
I fredags fick vi besök av denna bilen….

 Som kom med denna paketen 🙂

Ja för vårt kyl/frys skåp gick ju sönder och alltså kom ett nytt levererat i fredags. Inburet men tyvärr inte ställt på plats just nu. Hjärtat har haft en hel del annat för sig som ni säkert förstår. Men före och efter bild kommer sedan.
Igår Lördag var det en riktigt krispig och kall morgon. Solen värmde både hjärta och själ. Den blå himlen och värmen inifrån gjorde i alla fall att jag mådde toppen.
Små gnistrande nästan som diamanter syntes i den tungt liggande snön och jag kände mig verkligen stort tacksam.

Så krispigt så att det frostade sig på fönsterrutorna och så otroligt fint gnistrande i snön. Jag verkligen älskar att se naturen. Önska högt att jag hade en bra kamera så att jag kunde ge mig ut för underbara vinter foton. Japp det får bli att beställa en…nu har jag saknat kamera tillräckligt länge så nu ska  jag bara leta runt efter best price 😛
Lördagen bjöd på vänners besök och även idag söndag kommer goa vänner på besök. Lite framtids planering ska sittas ner med ikväll och kanske ska vi lyckas se en film idag? Ja det återstår att se.
När Trollen sover ikväll får vi se……

Ett otroligt sött sovande Troll. 
Mer uppdatering kommer….. 
Nu önskar jag er alla en underbar Söndag. Var rädda om er & varandra.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

2 reaktion på “Tillbaka till det vanliga

Kommentera