Tillbaka till er…..

Långt mellan gångerna här jag vet. Jag ska försöka skriva lite mer då jag faktiskt får det lite som en dagbok för mig själv också. Har ont i fogarna och längtar enormt mycket nu men tiden går ju fort, framförallt nu när det är födelsedagar, jul och nyår 🙂 Här har vi varit dåliga på att vara ute i god tid med klapparna så det får bli att kika runt lite på det. Adventskalender ska vi ha i år men med små lappar i med lite uppdrag/pyssel vi ska göra tillsammans. Tror det kommer uppskattas av barnen.

I helgen har jag en babyshower för vår lilla W ❤, många härliga vänner kommer och jag är överväldigad av allas hjälpsamhet och omtanke. Ska bli så fantastiskt roligt att träffas. Ser vi alla fram emot i familjen.

Annars har det lugnat sig lite kring viktiga möten och saker går framåt kring barnen som vi upptäckt behöver mer stöd och hjälp. Vi har bra uppbackning från pedagoger och andra vuxna. Det känns skönt.

Första advent har vi också gått förbi och givetvis tändes första ljuset. Jag älskar december och julen. Så mycket värme, kärlek och gemenskap då. Ja det ska ju resten av året också bjuda på men det blir något speciellt i juletid med alla ljus och mörkret som faller. Älskar det.

Jag har så mycket att skriva så jag vet knappt vart jag ska börja eller fortsätta, men tänker såhär att nu har jag visat mig här och snart är jag tillbaka igen. Önskar er alla en riktigt fin kväll.

Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.

Kärlek till er alla.
 photo unnamed 1_zps7f8dnk4m.png

4 reaktion på “Tillbaka till er…..

  1. Brukar kika in på din blogg och blir lika glad varje gång du har uppdaterat. Men det blir lite vimsigt när det är långt mellan gångerna. Inget riktigt sammanhang. I senaste inlägget skriver du om pedagoger m.m. så jag undrar bara vad som hänt i er familj? Jag är även nyfiken på hur det är att vara stödfamilj, för det är ni väl också? Vill du berätta lite om det uppdraget? Sköt om er!

Kommentera