Tillbaka till vardagen….

Nu är vi tillbaka till vardagen efter en toppen helg, den kommer vi att leva på länge 🙂 Här rullar det på som vanligt med familjens bestyr. Dock har vi också stött på lite problematik med huset. Vattnet och avloppet är undermåligt. Men skall åtgärdas av hyresvärden. Som tur är har jag nu en underbar granne som tvättar åt oss. Var över hos henne och fika förut idag och det var roligt. Så kul när man får lite kontakter där man bor och vi är henne evigt tacksam för att hon hjälper oss nu när det inte går att tvätta här. Nåja detta är ett problem som nu är på väg att åtgärdas så ingen ide att älta det mer 🙂 Allt kommer bli bra och ordning snart. Men det gör också att det är lite kaos och bilder inifrån dröjer lite, det får ni ha överseende med 🙂

Bytte lite headerutseénde men är inte riktigt nöjd…. får se om någon kan hjälpa mig att få den exakt som jag vill ha den… Någon som kanske gör sådant? Eller känner någon annan? Hör av er i så fall.

Nu ikväll var det lätt att lägga barnen, efter en dag ute och mycket spring här av både rörmokare, grävare och annat som har kollat av läget för nytt vatten och avlopp. Många frågor hade barnen hihi…. Jag ska nu avsluta denna kvällen med Hjärtat och lite te ska avnjutas. Hoppas att er dag har varit underbar, var rädda om er och varandra.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

2 reaktion på “Tillbaka till vardagen….

  1. Skönt med sådana grannar 🙂
    Hoppas det fixar sig med vatten/avlopp på smidigt sätt!

    Jag tycker headern är fin,men jag vet ett par stycken som ev kan hjälpa 🙂 Vi tar det i mail eller tele/Natti Natti Kram

Kommentera