Tovlan…..

Ni som följer oss på Instagram har fått läsa om vår Tolva, men här i bloggen har jag inte skrivit än. Kände ju att jag först ville skriva ikapp lite med våra aktiviteter. Men ja det är så att vi nu väntar tolvan. Denna gången går vi all in och en sista gång. Mer om varför det är sista gången kommer. Mer kring graviditet kommer också. Men just nu är vi så lyckliga att vi faktiskt behöll det lilla liv som gror där inne. Denna gång gjorde vi KUB test så vi fick en tidig bild på h*n. Jag är nu i vecka 18 och inväntar rutin ultraljud i början på September. Då kommer vi försöka se vad det döljer sig för någon där inne, om den vill visa oss. Givetvis kommer jag denna gång dela resan med er och som jag sett på instagram är det många som följer med oss i detta och det känns så kul!

Lill* Tolvan.

Jag har mått super dåligt den första tiden, givetvis har jag mått illa förut men inte alls såhär. Jag har varit sängliggande och riktigt dålig, detta dessutom innan man berättat för andra vilket var svårt att dölja men jag lyckades ändå. Häll mig mycket hemma och barnen trodde jag var sjuk. För barnen berättade vi genom att sätta upp tavlan vi framkallat på canvas. Vi väntade ut att någon skulle upptäcka och fråga. Det dröjde inte länge och vi stod nästan hela familjen vid väggen och vi berättade. Kan säga att det var glada tillrop och reaktioner. Barnen längtar, gissar kön och diskuterar namn till och från här hemma 🙂 Roligt för denna gången är verkligen alla engagerade. Vi alla vet också att det nu blir sista gången. Därför njuts det till fullo.

Väggen med fotona. Vår älskade familj blir i Januari komplett

Dela gärna glädjen med oss och följ oss.
På instagram eller här i bloggen.

 

Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Kärlek till er alla.
 photo unnamed 1_zps7f8dnk4m.png

12 reaktion på “Tovlan…..

  1. Den10 Maj skriver du att ni diskuterar skilsmässan nu
    Är du gravid hänger inte riktigt med här.varför skaffar ni fler barn om relationen inte är bra och ni övervägt att gå skilda vägar från mig får du inget gratis

    • Du behöver inte säga grattis. Som du förstår var jag gravid redan när vi tänkt skilsmässa och jodå vi övervägde abort denna gång. Men som du också förstår valde vi att inte avsluta det liv som nu växer i min mage och det är vi evigt tacksamma för att vi valde. Nej relationen räddas inte av ett till barn. Men relationen räddas av att samtala, se med andra ögon och finna vilja och kärlek. Jag kan skriva mycket i just detta men väljer att avsluta här då det skulle bli väldigt långt annars.
      Kram Kram

    • Jaha fast det förändrar ju ändå inte det faktum att eran relation inte är bra.att man då ändå väljer att sätta barn till världen är för mig väldigt oansvarigt och barnen kommer att komma i kläm.finns ingen anledning till flera barn om ni inte har det bra och har funderat på att lämna varandra. Arbeta på relationen istället och ta hand om de barnen ni har istället. Och agera som vuxna människor som tönker ett steg längre.

Kommentera