Trevligt besök, Trötthet & Svar…..

Har idag haft världens huvudvärk… jag är orolig och stressar inombords. Det är mycket tankar nu kring både förlossning och nära som ligger på sjukhus. Tänker mycket på dem och önskar jag kunde göra något. Jag försöker slappna av men det är svårt när man samlat på sig en hel del på lång tid. Förhoppningsvis blir allt bra snart.

Idag har jag  haft besök av min fina vän Kita och hennes söta lilla tjejja.

Så otroligt söt och mysig liten tjej på fyra veckor. Var verkligen jätte roligt och så kul att få mysa lite med henne. Att Kita sedan upptäckte min stela nacke och stressbovarna, massör som hon är 🙂 Det var både skönt och smärtsamt. Tack Kita för ert besök och för att du hjälpe mig lite med mitt onda.

Jag är otroligt trött nu och känner mig verkligen helt slut, det är ju meningen att det ska bli så i slutet. Fem veckor kvar om jag har otur och få gå övertid. Känns lite långt men man får faktiskt vara trött på slutet det hör nog lite till tror jag.

Imorgon hoppas jag få lite svar från barnmorskan som kan göra mig glad. Ja för som det verkar sitter ju även denna Prinsen upp i magen. Men än kan jag inget säga säkert om det eftersom jag får vänta till morgondagen då jag har tid för prover och MVC besök. Återkommer med mer kring detta när jag har lite svar.

Skulle lagt upp en söt tävling här idag men ni får hålla er till tåls och vänta till i morgon 🙂

Hoppas att ni haft en toppen dag vänner och läsare. Ha nu en skön kväll och var rädda om er och varandra. Fånga dagen.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

2 reaktion på “Trevligt besök, Trötthet & Svar…..

Kommentera