Trötthet och huvudvärk……

Här är det en dag med trötthet och huvudvärk 🙁 känns inte alls så kul men är väl så att kropp och själ också ska säga ifrån. Har slarvat med mina mediciner också vilket känns, blir lätt så när fokuset är på någon annans sjukdom. Ja alltså dotterns. Inte alls så att det är något särskilt utan mest att jag lätt prioriterar undan mig själv. Tror att det lätt blir så som mamma.

Min fina tomatplanta jag fick på min födelsedag

Idag har det därför bara blivit det nödvändiga för att få vardagen att flyta, matlagning och fortsatt tvätt. Känner att idag håller jag bara allt flytande. Energin är nog snart tillbaka! Och jag lovade ju att berätta vad mailet handlade om, det kommer jag att göra under kvällen när inte barnen lånar min
dator 😛 just nu har jag bara en dator och en platta vilket gör att även jag får vänta på min tur 😉 så ni
får vara nyfikna en liten stund till så kommer ni snart att veta det jag ska berätta.

Matheus hos vännerna i Söndags

Nu får ni ha en toppen dag och jag ska vila mitt huvud. Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er alla.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

2 reaktion på “Trötthet och huvudvärk……

  1. Aj,aj inte slarva med medecinen….
    Åh,så fin Tomatplanta,blir gottit att äta i salladen & lillprinsen Matheus är ju bara för söt/Puss på liten kind & Kryiskramar till dig!

  2. Krya på dig. Inget vidare med huvudvärk.
    Har följt dig något år nu och jag tycker det är så roligt att du har fått tillbaka gnistan att blogga. Kul att följa dig och din fina familj. Så söt han är Matheus och så stor han har blivit.

Kommentera