Två fantastiska veckor.

Det har varit dagar av riktigt mycket glädje och kärlek. Två veckor av fullt hus och aktiviteter. Sommarlovet bästa tror jag nog. Vi har varit på utflykt, bilutställning, grillkvällar med vänner, vänner övernattande här och nya familjer på besök. Två fantastiska veckor helt klart.

Solnedgång hemmavid igår.

Igår hade vi besök av en annan storfamilj som passerade oss på vägen hem från sin semester. En familj med 8 barn som vi aldrig träffat förut. Vi fann varann både barn och vuxna skulle jag säga och det var riktigt trevligt. Och trots att hela huset var fullt (5 vuxna och 23 barn) var det inte alls så det kändes. En helt fantastisk familj.

Kan själv 😉

Idag hade vi också besök av en familj då vår dörr alltid är öppen och vi älskar att lära känna nya människor och familjer. Här var det 4 barn och en av dem med diabetes så tankar kunde utbytas. Roligt med huset fullt. Då trivs vi alla som bäst.

Gästrummet. Hos oss finns alltid plats ❤

Vi har tillsammans med vår bästa vän som varit här sedan i måndags börjat riva i vårt blivande sovrum. Det rummet var påbörjat redan när vi flyttafe hit och tidigare en vattenläcka så det behövdes verkligen göras vid. Ska bli så skönt att framöver få ordning och ett ordentligt sovrum.

Innan vi rivit ut.

Även denna helg och fram till nästa vecka blir det lite besök och jag hoppas på sol med värme så vi iallafall får några strålande dagar innan detta sommarlov tackar för sig. Men samtidigt är jag så nöjd med detta lov. Det har fallit så många pusselbitar på plats och både glädje, umgänge och inköp har förgyllt dagarna.

Vår röka, lik sin far och bjuder på sig själv. Vår alldeles egen Pippi Långstrump 🤣😂 (ja hon har godkänt att hamna här)

Nu önskar jag er en god natts sömn, jag kommer somna med ett leende på läpparna, kärlek i hjärtat och en skrattande själ. Var rädda om er och varandra.

Varma Kramar

 photo unnamed 1_zps7f8dnk4m.png

5 reaktion på “Två fantastiska veckor.

 1. Hej, har du och din man några föräldrar eller syskon som ni umgås regelbundet med. Vad har ni för utbildning och vad arbetar ni med?

  • Hej.
   Vi har min mamma. Jag har syskon men vi bor med ganska många mil emellan.
   Jag har inte utbildat mig då jag fick barn som 18åring. Gick 1 år på gymnasiet och linje Hantverk textil. Min man är utbildad verkstad och svetsare men har näst intill aldrig jobbat med det. Här sedan utbildat sig till lastbilschaufför och senare säljare. Han har jobbat med mycket men trivs bäst som säljare. Vi har också drivit eget företag. Jag har varit säljare är företaget gick i konkurs så nu har jag tänkt utbilda mig till inredningsarkitekt.

   /TrollMorsan

Kommentera