Tvättar & Snöfall….

Idag är en sådan där dag, en sådan då energin är på sparlåga och man bara går dagen igenom utan att tänka. Jag tvättar och försöker komma ikapp med både städ och annat. Men så kom två små killar heta som kokplattor. FEBER. Yippiiee… Nu tror jag dock inte att det är så allvarligt utan lite tandfeber då det dyker upp nya tänder på Matheus. Vi har slappat, eldat i kaminen och bara haft en sådan där mamma och son mysdag. Strax är det dags att göra lite middag och här bjuds det på en favorit nämligen Chili con Carne med ris och grönsaker. Det ska bli mums.

Någon måste ha lyssnat till min önskan också för idag har de stora vita flingorna fallit. Snön har kommit och lite har lagt sig som ett fjun på marken. Åh om det bara ville komma mer. Nu vill jag faktiskt att snön ska komma och lysa upp den mörka vintern. Bara detta lilla fjun gjorde ju hela min dag mer positiv 🙂

Nu önskar jag alla en riktigt härlig kväll hemma, på jobb, ensamma eller tillsammans. Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga varma kramar. Kärlek och omtanke till er alla.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

4 reaktion på “Tvättar & Snöfall….

  1. Hejsan! Jag tycker att din blogg blivit väldigt fin nu, men jag saknar en gillaknapp under dina inlägg. Då kan man med den markera att man läst och tycker om det du skrivit utan att kommentera.
    Varma hälsningar Maria i Skåne

Kommentera