Umgänge & Frågor….

Efter en härlig dag i umgänge med en fin vän och hennes barn är jag riktigt nöjd. Vi fick samtala, äta tillsammans och fika. Barnen fick leka, skratta och busa. Verkligen behövligt och bäst av allt jag fick ju mysa med bebis. Lilltjejen är ca 2 månader och bara såå söt.

Verkligen super roligt att ni kom och nästa gång får vi vara alla och ha en grilltime 🙂

Förstår om det blir mycket frågor eller tankar kring mitt förra inlägg och jag ska försöka ge er svar eller förklara mig lite mer, nu är det dock så att jag delar inte hela bilden av många olika anledningar. Dels vill jag inte hänga ut någon eller heller dela saker som kan skada någon av oss eller barnen.

Vi har gått igenom mycket tuffa saker i vårt liv så mycket tufft att många av er inte ens stått kvar tillsammans, det är jag övertygad om. Att tänka skilsmässa kräver mycket, men när saker händer som egentligen de flesta hade sett som en klar orsak att genomföra en skilsmässa för, har vi ändå fortsatt. Troligen starkare men också svagare. När något händer kan det bli ett sår och ett ärr, det kan vara vårt att leva med det och det är lätt att det rivs upp. Vi har trots detta försökt se kärleken starkare och med styrkan tagit oss vidare. Vi har fått fina barn och självklart är inte meningen att de ska behöva splittras eller få skilda föräldrar men som ni alla vet så är ibland det den enda utvägen, annars hade inte familjer skilt sig. Alla barn mår inte dåligt av en skilsmässa och för en del kanske den till och med blir bättre både för dem och för föräldrarna. Vi hade klarat en skilsmässa galant både ekonomiskt som ensamstående och barnen hade fått det bra då vi båda är stort eniga om att vi vill barnens bästa. Men här finns också en stor grej som gör att vi inte vill fullborda en skilsmässa och det är KÄRLEKEN och då talar jag inte om enbart kärleken till våra barn utan till VARANN! Trots tunga stenar och många saker som vi gått igenom där för att bara nämna en har varit otrohet (dock väldigt många år sedan) har vi funnit vår kärlek så mycket starkare. Detta gör att vi INTE vill skiljas, där vi istället vill få hela vårt samliv att fungera, själsligt, praktiskt och kompromissmässigt. Jag vet att vi alla går igenom motgångar en del mindre och en del mer. Vi hör till de som fått mycket mer och en dag önskar jag faktiskt att jag ska kunna skriva om det tunga lastet som lagts på oss för att både få ur mig det men för att det också ska kunna inspirera andra. En blogg, kanske en bok. Vi får se. Hur som helst är det (nästintill) ingen som vet vad vi gått igenom, därav får ni bara känna glädjen över att vi funnit kärleken och styrkan att gå vidare gemensamt. För det är vi, dela vår glädje med oss.

Tack för att ni läser, tack för er omtanke och tack för era ord. Jag är glad att ni vill läsa och att ni vill tänka på oss eller skriva till oss.

Nu ska jag fortsätta njuta av en solnedgång som pågår, vara tacksam för det umgänge jag fått idag och för att jag funnit tillbaka till lusten att skriva. Kanske jag ska börja på den där boken jag länge tänkt skriva….

 Var nu rädda om varann och ta hand om er.
Kärlek till er alla!
Kram
 photo unnamed 1_zps7f8dnk4m.png

 

En reaktion på “Umgänge & Frågor….

Kommentera