Underbar helg, skitprat och ny vecka….

Helgen försvann ganska fort. Fredagen med en underbar fika tillsammans med min mamma. Barnen var glada och visst blev det lite lyxigt med fikabrödet på fiket i Hjo. Verkligen mysigt. Tror att mamma uppskattade det mycket också. Kvällen bjöd sedan på bara lugn i soffan. Jag somnade tidigt och antagligen behövde jag det för att ta igen någon sömn, dock har jag ju glömt äta mina mediciner också så kan ju vara det som påverkar mig. Men det är ju lätt löst och visst är det skönt att sova 🙂 i alla fall tycker jag det.
Lördag blev en dag med lite fix här hemma. Och på eftermiddagen kom Farmor som skulle vara här när vi åkte iväg på fest. Vi gjorde ordning oss och åkte. Stannade till för att köpa present och tog ett snabbt stopp hos en gammal vän till mig. En kopp te, kram och lite snack. Sedan bar det vidare till festen för födelsedagsbarnet. Vår bäste Emil. Här var det trevligt sällskap och många skratt! Tack till er underbara för denna helgen. Söndag ja igår var det dags för min första visning på denna säsongen. Med ny katalog, ny värdinna och nya gäster. Super roligt. Det finns så otroligt mycket snyggt i katalogen.

Living Dreams är en av stilarna och som har det underbara sänglinnena i sin kollektion.
Vill man ha en visning är det bara att maila mig på trollmams@gmail.com
Visningen igår gick bra trots att jag inte är så van vid katalogen och kan sidorna i huvudet, men det blir ju bättre såklart ju mer man bläddrar i den och ju mer man tränar 🙂 Bra försäljning men tyvärr ingen ny bokning. Det är ju så jag får komma ut och jobba så lite synd var det ju men givetvis är det ju så ibland. Jag är heller inte den personen som vill vara tjatig så jag känner mig nöjd. Dessutom jobbar jag varje helg nu framöver ändå så arbetslös är jag ju inte direkt 🙂 Kvällen igår avslutades med te och samtal kring bordet. Det händer mycket framöver och det känns så bra. 
Hört att det pratas skit igen om och kring oss. Givetvis vet jag ju att det pratas men jag blir så trött när det är lögner som inte ens överensstämmer överhuvudtaget med verkligheten. När det är saker som är påhittade bara för att ha något att säga eller nåt. Kom till mig/oss istället så ska ni få sanningen i ryggen. Är trött på att det ska spridas falska rykten som inte stämmer. SNÄLLA SLUTA! Men det klart det kanske inte är lika roligt att prata en sanning….eller?!
Nåja ny vecka….Måndag….
Och idag då…ja då ska jag spackla och ta hand om tvätt…kanske inte samtidigt för det vore ju synd att smutsa ner klädhögarna igen 😉 Men jag tar en sak i taget så har vi nog arbetat bort några saker här sen. Ska ringa ett par samtal först bara. Givetvis ska vi ju krypa upp allihopa i soffan ikväll också 🙂 Favoritprogrammet sänds ju 🙂 Annars i denna veckan är det lite fix hemma som gäller men också ett möte och disco på fredag för barnen. Sedan börjar ju ett efterlängtat lov nästa vecka 🙂 Känns skönt!
Vad hittar ni på i veckan då?
Jag hoppas att ni får en toppen vecka och framför allt en kanon dag idag. Ta hand om er & varandra.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

3 reaktion på “Underbar helg, skitprat och ny vecka….

  1. Oooo,jaa jag uppskattade verkligen fikat & ert besök…Tack såå ♥ Hjärtligt!
    Så trist med skitprat men man drabbas tyvärr lite till mans 🙁

    Önskar dig/er en härlig Måndag & Kram på Er!

Kommentera