Underbara härliga vår……

Vårvärdet har kommit, solen skiner och gör att allt känns så mycket lättare och skönare. Snart knoppar träd och allt blir sådär grönt och fint. Vårblommor har redan gett sig till känna och barnen har fått känna på att det blir varmt med vinterjackorna på i solen. Men här svettas vi in våren för att slippa bli sjuka. Än får vi allt vänta med att byta till vårkläder 🙂

Här har vi nu en del projekt att färdigställa men ska också hinna med att gå ut en  sväng. Två barn ska iväg och leka med kompisar och Hjärtat jobbar. Kvällen består av enligt barnens önskan god mat och mellomys. Så även denna lördag kommer att swicha förbi i väldans fart. Om ni ser mello vem vill ni ska stå som vinnare?

Många har hört av sig angående programmet och jag tackar ödmjukast för alla fina kommentarer, sms och mail. Ni ger mig så mycket värme och så mycket kärlek att det känns fantastiskt.
Jag ska vid tillfälle berätta mer om våra motgångar och hur vi tog oss därifrån. Kanske kan det hjälpa eller ge tips på vägen för just dig som sitter i den situationen att du behöver det. Men just nu ska jag ha en skön lördag med barnen. Så jag återkommer i detta ämne.

Jag önskar er alla en toppen lördag med mycket värme, sol och kärlek. Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er alla.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

9 reaktion på “Underbara härliga vår……

 1. Visst är det ljuvligt vårväder med blå hiommel & ☼ …
  Håller inte på någon direkt i Melodifestivalen,men ska se det 🙂

  Ang.Familjen Annorlunda i Torsdags så var det fantastiskt & jag blev sååå rörd & berörd ♡ …
  /Kram på Er alla goa!

 2. Skönt att du fått mycket värme och kärlek i kommentarer, sms och mail<3
  Det är du verkligen värd,Anna och fa var riktigt gripande och fint.

  kram kram

 3. åh gillar att läsa din blogg. men jag tycker det är jobbig typsnitt du har. inte lätt att läsa skrivstil. kan du inte ändra till det du hade förr innan det blev skrivstil
  kram

 4. Texten hos Anna är lättläst kan vara att era datorer inte har denna fonten?
  Vad heter den,Anna?

  //Sandra

Kommentera