Undviker & Ger tid……

Har inte bloggat på länge och givetvis finns det massor att skriva eller visa i bilder. En påsk tillsammans med barnen och lite utflykter vi gjort. Men tyvärr har inte denna blogg prioriterats just nu. Jag undviker att skriva om allt just nu då inte allt angår alla. Det har varit mycket det sista året och än är inte allt som jag önskar att det ska vara. Mer säger jag inte nu eftersom jag faktiskt anser mig värd att ha vissa saker privat. Jag ger allt tid och kanske kommer jag att vara ifrån bloggen eller så delar jag med mig lite av vardagen i bilder, vi får se. Allt känns inte på topp och det måste det ju inte göra men jag plockar då bort mitt måste att blogga då det känns bäst så. Jag hoppas att ni ska förstå utan några frågor och att ni ger mig tid. Ha tålamod att vänta till min bloggmotivation återkommer. Jag önskar er alla en underbar Valborg och ber er ta hand om nära och kära för man vet aldrig när det är för sent. Njut av allt ni kan och bråka inte på grund av småsaker. Lev ut dina drömmar och lyssna till din inre röst. Var nu rädda om varandra och ta hand om er.

Solnedgången i Skåne igår.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

9 reaktion på “Undviker & Ger tid……

 1. Oj, ett ofint inlägg till dina läsare tycker jag, du är inte fine okej men måste du skriva att vi inte har med det att göra? Ingen har väl heller påstått det, eller hur? "Hej mina läsare, ni är bortprioriterade". Det hade kunna stå att du behöver en paus bara och sen hade det varit bra så. Tack för mig!!!

  • Så tolkar du det jag skriver. Vi uttrycker oss alla på olika sätt och det var absolut inget illa menat till mina läsare. Jag skriver som jag tänker och har aldrig någonsin menat det ofint, illa eller elakt.

   Kram Kram

 2. Sluta blogga då du har väl ett val själv vad du vill skriva om eller hur?Jag går ju inte in här och läser för att bli påhoppad av dej.Finns ju faktiskt mer bloggar och läsa om man är intresserad,det är sista gången jag läser din!

  • Absolut! Alla har vi ett val. Vill man inte läsa här behöver man inte. Its up to you. Tack för att du läst åtminstone detta inlägg.

   Kram Kram

Kommentera