Uppmärksammade & enorma TACK

Såhär i semestertider förr kunde man nästan räkna med att det dök upp vykort i brevlådan från nära och kära som semestra på diverse olika ställen. Detta har ju ”dött ut” mer eller mindre nu. Allt uppdateras ju via internets olika communitysidor. Och visst är det roligt med dessa sidor och det går ju så snabbt att bara ladda upp en härlig bild, eller skriva en hälsning till alla från en underbar semester. Väldigt smidigt och väldigt roligt för nära och kära, ja åtminstone tycker jag det. Jag älskar communitysidorna även om jag också tycker att man kan välja vad man skriver, en del delar lite väl ”onyttiga” saker men alla väljer vi ju själva vad vi vill skriva eller lägga upp. Jag delar ju mycket via bloggen och det har jag valt själv. Nu spårade jag iväg, vart jag ville komma var att jag idag fick ett fint ”nät”vykort på mail. Och jag tänker dela det med er:

Det är en semesterhälsning från min Mamma och hennes man. De njuter nu av semester. Golf, god mat och härliga dagar! TACK så hjärtligt för det fina ”nät”kortet.
Igår fick jag ett underbart mail och jag blev verkligen jätte glad. Jag svarade men för att verkligen visa min tacksamhet säger jag TACK Birgitta även här. Så otroligt roligt att du skrev och att du dessutom läser min blogg. Många kramar till dig här. 
Tackar också Jenny för ditt brev. Ett handskrivet brev är ju knappt något man heller får längre. Du har ett svar att vänta, det är på väg. TACK för att du hörde av dig.
Och när jag ändå är igång måste jag också säga TACK till Carola som skickade ett pm med ett fint erbjudande. Du anar inte hur tårögd och överväldigad jag blev när du skrev. Jag tackar dig verkligen och det betyder mycket för mig. 
Kände att jag ville uppmärksamma er här i bloggen då det verkligen betyder mycket för mig att ni hörde av er allihop. Enormt stort TACK till er.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

4 reaktion på “Uppmärksammade & enorma TACK

  1. Hihi Satte du in mitt lilla "Nätvykort" här & ja,vi njuter av Semester & vem vet…det kanske kommer ett Vykort med "gamla" hederliga Posten mé framöver 😉

    Ha en underbar Onsdag/Kram på Er

  2. Det är svårt att hitta vykort idag. Säljs nästan inte på semesterställen längre. Förmodligen för att det inte efterfrågas

Kommentera