Uppmuntrande post, Gästbloggare & Skåne….

Onsdag och mitten på skol och arbetsveckan, här har vi redan klarat av tandläkarbesök och skolmöte denna veckan. Resten av veckan går nog i bara nöjen, rutiner och roligheter 🙂
Idag kom det så uppmuntrande post att jag smälter helt. Ett helt fantastiskt halsband som bara skriker JAG och som verkligen fick mig att totalt älska det!

Halsbandet kommer från Lagnöviken
Stort Hjärta med flexibricka graverad med barnens namn!
Jag totalt älskar det!
Imorgon kommer ni att få möta nästa gästbloggare och denna gången är det en fantastisk tjej som jag egentligen inte känner så väl men som jag har besökt (ni kommer att förstå). Hon vidrör ett ämne som jag verkligen älskar och berättar sin egen story. Så missa inte gästbloggaren kl.20:00 imorgon 🙂
Skåne en plats där jag verkligen känner ro och lugn. Älskar att vara där, umgås med de fantastiska människorna jag fått äran att lära känna och om jag inte hade trivts så bra som jag gör där vi bor nu så hade jag faktiskt valt att flytta till Skåne! Underbart ställe och snart kommer jag att åka dit igen 🙂
Nu får jag önska er en god kväll och hoppas att ni får lugn och frid. Var rädda om er och varandra.
Ta hand om er och fånga ögonblicken.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er alla.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

17 reaktion på “Uppmuntrande post, Gästbloggare & Skåne….

  • Nu är det inte alltid så att vi delar in oss efter kön men just denna gången blev det så. Vi delar oss emellanåt men absolut inte efter kön och har inget med könen i sig att göra heller. Denna gång blev det bestämt tjejdag och alltså killdag rent bara för att. Vi är absolut inte för det där med att könsbedöma våra barn. Vi har pojkflicka och flickpojar i familjen och tillåter detta helt eftersom barnen inte alls är kön utan just individ. Sorgligt att du dömer EN händelse som osmaklig när du inte har en aning om hur vi är och gör! Men tack för din kommentar ♡

   Kram Kram

  • Blev ledsen när jag såg pappan och pojkarna, har man många barn bör man ha ledaregenskaper, det har han inte. Tolv lärjungar klarar du nog av men gör han det???

  • Ännu EN händelse som döms innan man vet hela sanningen. Christian har mycket ledarskap i sig och just detta tillfälle blev en situation av icke nöjda barn, ledsamt ja! Men alla dagar med ett Tv-team var inte uppskattade, alla tidpunkter var inte aktiviteterna lyckade och barnen har också känslor och rätt att få ha dåliga dagar/tillfällen. Jag ser detta som ärligt och bra, att allt faktiskt inte flyter på toppen varje dag eller varje gång. Men att blåsa av en inspelning var inget alternativ. Här tar jag till mig av att barnen ärligt visar att de var trötta, inte gillade aktiviteten och faktiskt visade ärligt sina känslor.

   Kram Kram

  • Pojkflicka och flickpojke? Jag antar att ni även har "flickkläder" och "pojkleksaker"? Hoppas dina barn själva lär sig att kläder, leksaker, färger osv inte har något kön. Att vad man har mellan benen inte definierar hur man ska vara som människa. Det finna flickor med snopp, och pojkar med snippa. Lycka till.

  • Det är precis så som du skriver. Och vi lär våra barn att de får vara som de vill, ha de kläderna de vill, leksaker efter helt eget önskemål. Här är vi absolut inte styrda i att pojke är pojke eller flicka är flicka! Här är man en individ som väljer det man själv vill.

   Kram Kram

 1. Javisst är Skåne underbart, har bott här i hela mitt liv och kommer aldrig att flytta härifrån.
  Men något jag inte gillar är när det dom ska göra sig lustiga av vår dialekt som många gör på TV, ofta programledarna, sånt retar mig.
  Vi pratar inte som dom gör, men så är man en äkta skåning också.
  Kram <3

Kommentera