Utflykt till Mösseberg

Första helgen sedan skolan började och allt var i full gång. Timothy var Kalas och fick köra lacerdome, kompisen var nöjd med presenten och Timothy med dagen.

Utflykten till Mösseberg blev super lyckad. Vi åkte till Falköping för att köpa oss ett pingisbord men passade också på att åka upp till Mössebergs djurpark. Sol, lek och klappa djur. Vi möttes upp av nya vänner och barnen hade super kul. En riktigt lyckad dag och vi bestämde snabbt att vi skulle återkomma men den gången också grilla.

Gungiligung med pappa ❤

Lyckan är stor 😁❤

I helgen var det också 1 år sedan vi startade som stödfamilj. Det firades med besök av tjejerna och deras mamma. Vinet super god mat och många skratt. Helt underbart.

För ett år sedan. Tänk vad mycket vi bakat. Ätit och hittat på. Helt fantastiskt och vi hoppas det blir många kommande roliga stunder ❤

Så denna helgen har verkligen varit fantastisk. Allt har rullat igång och kalendern blir mer och mer ifylld av möten, Kalas, utflykter och resor. Super kul! Och för en som älskar att planera är detta verkligen himmelriket för mig 😉

Frågestund vad tror ni om det?

Ha nu en fantastisk dag. Ta hand kommer och varandra.

Varma Kramar

 photo unnamed 1_zps7f8dnk4m.png

3 reaktion på “Utflykt till Mösseberg

Kommentera