Vägen tillbaka…

Har funnit positiva dagar och saker att fokusera på. Det känns så fantastiskt bra och jag är så tacksam att jag kan lyfta mig en bit både själv och med hjälp av min fina familj och vänner. NI behövs mer än ni anar och jag är så glad att ni orkat med mig trots mina orkeslöshet, gnäll och grinighet, ni är bäst!

Dessutom har soliga frostdagar gjort sitt till, den energin jag får av sol, vitt täcke som glimmar likt diamanter och frostiga träd runt huset går inte att ta miste på även om jag verkligen avskyr kyla. Jag får energi som ger mig positiva vibbar och som får mig på rätt väg igen, vägen tillbaka kan vara lång men jag känner verkligen att nu har jag ork att kämpa, att lyssna och att stanna upp.

Jag vet att det finns fler som känner som jag som är nere i en svacka eller inte mår å bra. Jag ger er idag endast ett råd, finns något som får er glada. Om det så är en aktivitet som träning eller annat eller om det bara är att se på vårt fina vinterland så ta vara på den stunden. Ge dig den tiden och sug åt dig, tänk positiva tankar och sug åt dig det. Jag lovar att i början är det svårt för det negativa tar överhanden men när du känner minsta lilla positiva vibb försök stanna upp i den känslan och blås på den glöden för då börjar det snart brinna igen. Våga också prata med de runt dig för du kan få oanat stöd som du inte alls var beredd på. Ibland är det viktigt att tala om för andra hur man verkligen mår och allra helst för sig själv. Jag har motat bort mina känslor länge nu och det blir verkligen inte bättre av det. Inse och erkänn för dig själv ger en enorm lättnad i kroppen. Sen får man ju inte glömma att andra åtgärder kan vara ett måste så som samtal, läkarkontakt och kanske rent av medicin. Tänk inte att det är barnsligt eller knäppt att söka en kontakt för du är inte dum i huvudet du behöver bara någon att ventilera med vilket kan ge väldigt mycket av gott mående för dig. Detta är lite råd jag kan ge er men sen hänger det ju som sagt helt på i vilken fas du är och vad din egen vilja säger. Något jag ändå kan säga är att det är så mycket skönare att vara på en positiv tanke än en negativ 🙂

Jag hoppas att du om du just nu befinner dig i en svacka kan ta till dig något av mina ord, ta hand om dig och var rädd om dig.

Mängder med kärlek till er alla som läser.

 photo unnamed 1_zps7f8dnk4m.png

4 reaktion på “Vägen tillbaka…

  1. Vi har alla upp och ner gångar i våra liv,starkt att du vill dela detta med oss läsare ,du hjälper många med detta som inte vill/ kan skriva om sig själv,Hoppas du får den hjälp du behöver.Läser din blogg med stort nöje .Kram/Britt

  2. Så sant så, fina ord du skriver som jag tar med mig. TACK! Hoppas att du får en fin dag och njut av dagen den är här idag och kommer inte igen. Carpe diem, stor kram!!

Kommentera