Val, Trötta barn & Ordning….

Så roligt att höra era kommentarer om att ni saknat mig och att allt nu är tillbaka till vad det ska vara 🙂 Glädjer mig verkligen i både kropp och själ att ni skriver så fina ord. Nu är jag tillbaka igen och har blogglust vilket också är tack vare er 🙂 Tack för att ni finns där ute!

Även om jag är mycket trött på all valpropaganda kan jag ju inte låta bli att både läsa, se och höra inför kommande val. Givetvis ska jag lägga en röst och även om jag inte riktigt är hundra än på vad jag ska lägga rösten på lutar det ändå lite mer åt ett håll. Ja vad, tänker jag hålla för mig själv, tycker inte om alla debatter som blir mellan olika åsiktstagande och väljer att lämna detta med orden att jag tänker rösta och jag hoppas att du också tänker göra detta!

Idag hade jag trötta barn. De var lätta att lägga och somnade fort. Märks att veckan lider mot sitt slut och att helgen snart är kommen. Tröttheten kryper på och även mamman är trött 😉 Men helgen blir en skön ledig sådan utan att stressa upp till någon skola och helt läxfri 🙂

Nu börjar det bli lite ordning i hemmet, ytterligare ett flyttlass anlände idag så detta har fått stuvats in på de ytor som fanns kvar 🙂 Lite arbete finns kvar på projekten men faktiskt för att de jag lejt bort inte har hunnits med på grund av tidsbrist för han som ska göra dem. Men det blir bra när det är klart och självklart kommer det upp bilder framöver.

Dags att lägga denna trötta mamman, det har varit en lång dag och mycket tankar. En Farmor (barnens) på sjukhus, hjälpt min mamma och kikat på fina skolfoton på barnen. Nu får jag lägga mig så lite vila kan få plats. Hoppas att ni haft en riktigt bra dag och att ni får en riktigt skön helg.
Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

4 reaktion på “Val, Trötta barn & Ordning….

  1. Här har vi förtidsröstat & det är skönt att ha gjort det …
    Oj,hoppas det inte är något allvarligt med Farmor & att hon får komma hem snart igen!

    1000-Tack mé för all Hjälp,det var verkligen snällt ♡ ..
    Nu önskar jag er en alldeles fantastisk helg/Kram på Er!

  2. Välja ska jag göra men tycker det är svårt,vet inte riktigt på vilket parti ännu:/Kul att du är tbx och att blogglusten infunnit sig=)
    Trevlig helg!

Kommentera