Välgörenhet från helgen :)

Välgörenhet brinner jag mycket för och jag skulle vilja hjälpa alla, men om alla gör lite så kan vi göra mycket. En kan inte göra allt. Så på mässan skaffade jag (vi) oss en Invisible friend.  och en Tröstis

Invisibile Friend

 En docka med hjärte projekt som verkligen tilltalade mig hårt i magen.
”Trasdockan du betalar för 2 men behåller 1, den andra sänder vi till ett barn i fängelse eller på ett barnhem. Projektet där du får vara med och göra det omöjliga att ge till de osynliga som får uppleva att någon sett dem. Du kan få en alldeles egen Invisible Friend någonstans i världen. Varje trasdocka har dessutom en egen betydelse utifrån FN:s barnkonvention.” Texten tagen från hemsidan. Vill ni läsa mer om pågående projekt, köpa en egen docka eller få svar på dina funderingar gå in på hemsidan Här!

Jag köpte också en Tröstis. Där varje nalle man köpte skänktes en likadan till Astrid Lindgrens barnsjukhus och de cancersjuka barnen där. Detta talade också rakt in i mitt hjärta och magkänslan sa mig att jag bara skulle köpa! Det fick bli en söt blå tröstis:

En Tröstis.
Blåbert Robert heter vår tröstis och Emanuehl blev jätte glad och gav den en varm kram.
Så jag kan bara tänka mig hur glada barnen på sjukhuset blir när de får en tröstis.
Vill ni läsa mer om tröstisarna, se vad de heter, köpa en egen eller veta hur många nallar som skänks till sjukhuset. Gå in på hemsidan Här!

Det finns mycket jag vill göra för både svenska människor, barn i utlandet, kvinnor och män. Ja mycket vill jag göra för att rädda världen. Men ensam kan jag inte göra allt. Vi måste vara fler som gör lite för då når vi ut till många! Detta gjorde mitt hjärta glad, att få hjälpa någon på ett så varmt sätt.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

En reaktion på “Välgörenhet från helgen :)

Kommentera