Välkommen in på en fika…..

Här flyger tiden förbi och dagarna med både höstsol, blåst och regn passerar. Jag har kommit upp på benen och fått tillbaka en hel del ork igen. Har möblerat om lite då familjesituationen kräver en ordning som vi inte riktigt fått till förrän nu, än är det inte klart och innan ni ber om bilder så behöver jag göra lite till. Sen ska jag visa lite ifrån hur vi bor. Vi bor inte stort och har fått ordna lösningar som ändå gör att man utnyttjar kvadraten. Just nu står en del av projekten stilla då tiden inte riktigt räcker. Mycket jobb och tidskrävande saker har hamnat lite emellan projekten men för er som vill se så lovar jag att snart kommer det upp lite bilder.

Idag fick jag en korg med lite fika. Ett nyttigt fika också och som trots att man inte kan äta det var väldigt ”gott”. En mamma har gjort dem och är verkligen en eldsjäl som gav dem till mig nu. Det förgyllde verkligen min dag och gjorde mig riktigt glad. Tack snälla Linda för fikat.

Välkommen in på en fika…
Vill du kika på vad Linda gör finner du hennes blogg här!
Dessutom fick vi dessa godingar

Och jag ÄLSKAR dem!

Har idag skissat färdigt min bloggdesign och nu lämnat den vidare så nu håller jag tummarna att det kan bli bra. Lite nervös är jag allt 😛 Men jag litar på mitt designer tips jag fått. Och så hoppas vi snart kunna presentera en ”ny” blogg 🙂
Nu ska jag unna mig en kvällsfika och prata med Hjärtat som kommit hem från att ha varit hos en vän ikväll. 
Nu får ni alla sova gott och var nu rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

4 reaktion på “Välkommen in på en fika…..

Kommentera