Vänner betyder så mycket….

Med risk för att verka tjatig eller åtminstone upprepa väldigt mycket så ska jag nu skriva om Vänner igen. Ja för att jag anser att man inte kan skriva nog om dem. Framför allt inte om de  vännerna som verkligen finns där oavsett. De som kommer, bjuder in sig och besöker trots byggkaos, nedstämda humör eller griniga barn. De som verkligen accepterar att man bygger, springer ner i tvätten och bara är sig själv när man umgås. Att man liksom inte måste sätta sig vid kaffekoppen och bara prata utan att man finner sysslor allihop. Även om det också händer att man bara sitter vid bordet med en kaffekopp och snackar om väder och vind.
Vänner är verkligen guld. Och då menar jag inte bara för att de ställer sig och lagar mat, byter blöja och matar Trollet eller hjälper till och snickrar, givetvis är vi evigt tacksamma för det men dom är verkligen ovärderliga ändå, för att man just kan vara sig själv. Helt underbart!

Igår hade vi besök av två familjer samtidigt, Håkan & Therese som ni fått läsa om förut men också familjen Linnarsson, en ny bekantskap. Och ihop med dom fördelade vi arbeten som bakning, matlagning, matande av Trollet och tvätten. Vi åt tillsammans allihopa vilket var super trevligt. Jag tror alla var nöjda. 19 personer runt bordet och barn som verkligen fann varandra. Roligt när det blir så.
Therese bakade en rulltårta och Håkan gjorde fantastiskt god mat så jag måste säga STORT TACK för det. Men säger givetvis enormt stort och varmt TACK till alla er vänner som var här igår. Ja egentligen ger jag alla mina vänner runt oss en varm kram. Ni är verkligen alla GULD!

Jag är oerhört glad att jag har er mina vänner. Både gamla och nya bekantskaper runt mig. Även om vi inte träffas ofta, bor nära eller ens talar med varann varje dag så vet jag att ni finns där. Och det gör mig glad. Ni ger mig energi och ork att även ta mig igenom de dagarna som känns mindre bra. Att bara ha er där betyder verkligen jätte mycket för mig. Ni värmer verkligen mitt hjärta. En varm hjärtlig kram och massor av kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

2 reaktion på “Vänner betyder så mycket….

  1. Vänner är ack så viktiga och det är så skönt när man kan "vara sig själv". Vad fint det blir med renoveringen, det är alltid lika roligt när man får göra om. Är sugen på att starta nått litet projket själv men måste spara ihop en slant först =)

Kommentera