Vår Midsommarafton

Vi startade med en shoppintur för att få hem det goda vi önskade smaska på till middag och efterrätt. Barnen fick köpa sig lite bilar och PetShops så de var överlyckliga. Detta händer ju inte alls i vanliga fall men vi kände att vi ville göra de glada när vi nu haft semester själva i Grekland och de var duktiga i affären. Vi åkte hem, gjorde god mat och njöt av att vara tillsammans.
Vi är inte för sill och nubbe så här blev det lax med ärtor, färsk potatis, citronsås & sallad med hemmagjord rabarbersaft 🙂 Mycket gott!

Vi dukade fint med nyköpta blommor, fina servetter och nytt porslin från Living and Room och njöt av otroligt god mat. Givetvis blev det jordgubbstårta men a´la pimp my tårta då jag inte alls var på humör för att baka en själv 😛

Pimp my tårta innebär en jordgubbsmousse tårta från Almondy som jag pimpat med jordgubbar
simpelt men så gott. Till detta hade vi också lite lättvispad grädde. MUMS!

Pojkarna har sovit sedan mer än en timme sen, nu sitter vi med tjejerna som fick vara uppe lite extra idag. Lite snacks och mer rabarbersaft är vad vi njuter av. En lugn skön midsommarkväll helt enkelt.
Hoppas att ni haft en skön dag och ha nu en fortsatt fin midsommar. Var rädda om er & varandra.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

6 reaktion på “Vår Midsommarafton

  1. Det är ljuvligt att få följa din fina familj! Tack för härliga inlägg, rara bilder och massor av vardagsinspiration! / Sandra

  2. Hej! Hoppas din familj har haft trevligt. Hos oss har mellan pojken fyllt 3 och detta firades med tårta och lite paket. Han blev glad. när ska du ha en ny frågestund igen? Det är roligt och läsa.

Kommentera