Våren eller är det bara som vi tror?

Ute kämpar sig vintern, kylan och snön kvar. De sista snöhögarna gör allt för att hålla sig kvar och inte smälta bort. Kylan försöker bita sig fast och de kala, nakna träden saknar säkert snötäcket på sina grenar eller kanske sina härliga löv? Våren kämpar sig fram, snödroppar har påträffats. Droppet från istapparna hörs och den blöta marken försöker suga ner det våta för att få grönskan att ta fart. Undra vem som vinner? Ska det gå mot vår eller ska vintern bita sig fast ett tag till?

Jag vill gärna ha vår men det är för att jag inte alls gilla kyla. Men samtidigt är det ju jätte fint med ett alldeles vitt landskap. Oavsett vilket känner jag mig på topp. Det mesta har fallit på plats med rutiner för Matheus och familjen har fått lugn i att vara en till.

Barnen har lov denna veckan och nu är alla läkartider avklarade så nu är det bara slappa, äta gott och njuta av de dagarna som är kvar till skolan åter startar. Underbart! Vi har inga direkta planer alls utan ska ta dagarna som dom kommer, vilket känns underbart!

Nu ska jag fortsätta med lite pyssel här hemma.
Ha nu en skön dag alla. Var rädda om er och varandra.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

2 reaktion på “Våren eller är det bara som vi tror?

Kommentera