Varför?

Vi ska sälja vårt hus och ett stor varför kommer från ena hållet och andra. Med all rätt får ni undra vi har inte bott här länge och givetvis finns frågorna ifrån er 🙂 Tänkte därför att jag skulle svara på er fråga Varför vi flyttar?
Vi trivs kanon i vårt nu nyrenoverade hus. Vi har gjort renoveringen i vår smak och funktion anpassad till vår familjs storlek. Vi får plats även om det är lite trångt om man ska se en långsiktig och varaktig lösning för rum till barnen. Vi har ett hus som är bra och inga större ”ingrepp” behövs göras MEN vi har en liten tomt. Vi bor inträngt mellan två tomter och på en gata med ynka 4 hus. Varav en barnfamilj till och två pensionärspar. Vi har barn som önskar sig både crossar, fyrhjulingar och EPA traktor. Nathalie fyller 15 nästa år och önskar sig då EPA, vi har redan tre bilar, ett släp och två husvagnar som idag inte får plats på vår parkering, så vi inser att en EPA skulle ju inte göra saken bättre. Vi inser att vi liksom växer snabbt ur denna tomt och letar oss ut på landet. Där drömmen om att finna ett hus med storlek, stor tomt och gärna fritt från granntomt nära 🙂 Där vi kan bo många år framöver och där vi kan få ro.
Man kanske kunde tänkt såhär redan när man köpte detta hus men i det läget vi var i då var detta bästa beslutet. Och som jag skriver, vi trivs med vårt hus om det bara hade legat på landet fritt med stor tomt 😉 hade man kunnat flytta huset till en perfekt tomt utan att det kosta både arbete och mycket pengar så hade jag nog gjort det 😉 haha……
Har ni fler frågor ska jag försöka svara på dem också 🙂
Ha nu en fin kväll för det ska vi ha med grillning i solsken. Underbara väder vi får njuta av nu.
Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er alla.

LOVE TO YOU ALL!!
 photo k05w6v_zpsipx3irmh.png

4 reaktion på “Varför?

  1. Som "sagt" i det läget ni var i när ni köpte detta huset var det givet det bästa & nu hoppas vi på att försäljningen går bra & att det nya kommer bli "drömhuset" ♡ ….

    /Soliga varma Kramar till Er alla!

Kommentera