Vårkänslor

Denna veckan har varit fantastisk med härligt vårväder och känslorna kommer verkligen upp till ytan. Vi har varit ute och lekt, studsmattan är ihop-monterad igen och barnen har massor av spring i benen. Naturligtvis längtar jag då efter att få ta ut husvagnen igen, och med tanke på hur fort tiden går så är vi ju snart där. Vi har i år säsongsplats för husvagnen och det ska bli otroligt mysigt att kunna nyttja den mer än bara ett par dagar. Jag längtar!

Matheus visar mer och mer vem han är och jag skulle säga att han är en väldigt nöjd, glad liten kille med ständigt leende på läpparna.

Han sover också gott och är sådär söt som bara han kan vara. En underbar liten Trollunge.

Nu ska jag fundera vidare på vad vi ska hitta på i helgen. Ta en god natts sömn och hoppas på att få sova gott. Önskar er alla godnatt. Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

9 reaktion på “Vårkänslor

  1. Å så kul att ni ska ställa upp vagnen, vi har våran också uppställd detta året går vi in på 5;e säsongen som säsongs campare helt underbart att komma ner till husvagnen allt är färdigt och uppriggat. Viharvåran vid västkusten närmare bestämt i Olofsbo utanför Falkenberg, vad ska ni ha eran?
    Lycka till och ta väl hand om er. Kram Jenny

    • Jag väljer att inte skriva ut vart vi ställer husvagnen 🙂 Just nu känns det skönt att ha den platsen som lite "frizoon" 🙂

      Kram Kram

Kommentera