VC besök

Idag var det dags för provtagning och jag hade med mig två fina pojkar till VC. Frågvisa och sådär nyfikna som barn kan vara. Det gjorde att besöket gick hur bra som helst.

Jag gillar inte att ta blodprov även om jag nu efter 13 års ”sjukdom” borde vant mig. Ja jag skriver sjukdom inom situationstecken för oftast känner jag mig inte ett tugg sjuk. Brist på ett hormon. Får äta levaxin och B12. Jag sjuk? Nej inte känner jag mig det. Nåja tillräckligt sjuk är jag för att vara tvungen att göra regelbundna kontroller speciellt om doseringen på tabletterna är fel. Så sagt och gjort, proverna är tagna, nu inväntar jag bara ett samtal från min läkare och hoppas på positiva besked.

Visade på instagram att jag var på VC och fick en hel del frågor, även på pm. Så fina ni är som frågar och visar er omtanke. Jag mår toppen och som sagt det var bara ett rutinbesök 🙂 Tack för att ni bryr er. Fina ni är.

Nu ska jag ta kvällen, denna dagen är också slut och en ny dag öppnar sig imorgon. Ta hand om er.

Var rädda om er och varandra.

Kärlek till er alla.
Kram
 photo unnamed 1_zps7f8dnk4m.png

2 reaktion på “VC besök

  1. Åhh det ska bli så kul att träffa er alla i September, och speciellt några av er som man redan känner lite och har träffat! 😀 Tror vi kommer få en riktig trevlig kväll, och fördelen med Restaurang Aprtit är att där även är en lounge och bar del som vi kan fortsätta i om vi känner för det. Och de har lovat att vi ska få en trevlig plats att sitta på lite avskilt … så perfekt. Och Hotellet ligger runt hörnet från Restaurangen för de som bor på Best Western Hotel anno 1937. Perfekt!
    Ha en härlig sommar fina du <3
    Stor kram Maya – http://mayashideout.blogspot.se/

Kommentera