VC, Diabetesläger & Tvätten…..

Förmiddagen gick fort eftersom det var besök på VC och handla som stod på programmet. Fixade glass som ska bjudas på imorgon i skolan. Barnen gör sista dagen i skolan då och ska bjuda på ett avskedsfika. Lunchen är nu avklarad och jag ska strax hänga tvätten. Sedan är det bara att fortsätta packa eftersom flyttlasset går i helgen. Det finns massor att göra och det är nu man inser hur mycket saker man faktiskt har. Nu har jag dock försökt att rensa ut, sälja av och skänka bort saker som vi faktiskt inte använder eller har nytta av. Att ha saker sparandes i förråd är inte riktigt min grej. Bättre att det kommer till användning av någon som behöver det 🙂

Denna veckan gick fort… tänk att det imorgon är fredag och sedan är det dags för påsklov och en ny start i ett nytt hus. Det känns både pirrigt och mycket mycket roligt. Givetvis finns det saker som vi kommer att sakna här men absolut inte något som ändå går att göra det bästa av.

Igår kom inbjudan till diabetesläger och detta året ska vi åka. Både jag och Mhy enades om detta eftersom det inte blev av förra året. Det ska bli både nyttigt och roligt!

Om ni undrar över något och vill vara hundra säkra på att ni får svar ställ frågan i Blogresponse 🙂

Nu är barnen ute en liten sväng och jag har lagt Emanuehl för att vila. Tvätten var det ja… Nu får ni alla ha en toppen dag och var rädda om er & varandra.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL!!

Image and video hosting by TinyPic

2 reaktion på “VC, Diabetesläger & Tvätten…..

  1. Mmm…Tänk sista dagen i skolan innan flytten,såå spännande med nya huset 🙂
    Härligt med Diabetesläger framöver & det är nog både givande & skojsigt tror jag!

    Nu väntar Hamnkrogen/Kram mammsen i Hjosolen
    Psst…Micke jhälsar så gôtt mé…

Kommentera