Vecka 22, Helg och sommarvärme….

Går in i vecka 22 idag med liten. Jag mår bra och känner inte av henne så mycket. Äntligen har jag dock känt de första rörelserna. Ibland går det att se utanpå magen men de är väldigt försiktiga eller svaga. Kanske beror det på moderkakan som sitter i framvägg denna gång. Allt såg ju perfelt ut på ultraljudet och snart är det dags för mitt första besök hos barnmorskan. Då jag får lyssna på hjärtat och kolla lite mått. Längtar även om det faktiskt är en månad kvar.

Födelsedagar har vi här också. Igår fyllde Alexsander 18 år och imorgon fyller Evangelinah 1 år. Tänk vad fort tiden går och vad stora, fina barn jag har. Känner mig enormt rik.

I helgen har vi stödbarnen igen och än har vi inte planerat färdigt helgen. Vår bästa vän kommer också och som det är nu blir det lite grillat, skogspromenad och givetvis filmmys.

Helt fantastisk sommarvärme det har kommit också. Helt underbart, jag älskar det verkligen. 24 grader var det i veckan och då är vi i mitten på september. Helt otroligt. Idag skiner solen och barnen har klasspringet och de kunde ju inte fått bättre väder för det 🙂

Nu önskar jag er alla en härlig helg.

Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Kärlek till er alla.
 photo unnamed 1_zps7f8dnk4m.png

En reaktion på “Vecka 22, Helg och sommarvärme….

  1. Såååå mysigt att känna lillhjärtats rörelser ♡ ….
    Ja,det är riktigt go sommarvärme igår hela 27° Underbart!

    Födelsedagar me´ ja ….& vi måste höras när vi ska fira ♡ …/Kram på Er alla & ha en härlig helg me´ stödbarnen!

Kommentera