Veckan lider mot sitt slut…..

Nu börjar barnvaktsveckan lida mot sitt slut. På fredag kör vi lillstumpan till sin mormor där hennes mamma sedan kommer för att pussa massor på henne 🙂 Det har gått otroligt bra och har varit skoj även om mitt tålamod och ork satts på prov. Men faktiskt inte helt otippat så har jag ett enormt tålamod och ork. Jag är riktigt stolt över mig själv, ja nu skryter jag lite för jag är spå nöjd med mig själv. Ibland får man vara lite egenkär.

Med tanke på att jag alltid sätter andra i första rummet så får jag allt vara lite ego och stolt 😉

På fredag är det dags för resa upp till Stockholm och för kryssning med föreläsning. Jag är enormt laddad och känner att det ska bli kul. Att det dessutom blir en barnledig helg gör att jag kan få ladda lite batterier, det är behövligt.

Köket är under fortsatt renovering och idag är kakel hämtat, skafferiet laddat med hyllor och mat inplockat. Och jag vet att jag lovat er bilder men tyvärr får ni vänta, det är mycket nu när man är barnvakt, renoverar och dessutom förbereder lite inför helgen. Men om allt går som det ska kommer det upp inlägg med bilder på söndag, dock inget jag lovar då jag lärt mig att ibland dyker det upp saker 🙂

Jag hoppas att ni har det riktigt fint nu med sensommarväder, här har det idag varit soligt och ett besök uppmuntrade vår dag. Nu ska jag kila över till grannen på en kopp te. Sen behöver sängen få ett besök av mig. Trött som jag är. Ha nu en riktigt skön kväll.
Ta hand om er & varandra. Var rädda om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL!!
       Image and video hosting by TinyPic

4 reaktion på “Veckan lider mot sitt slut…..

  1. Det är grymt bussigt av dig att ta på dig ett extrabarn med tanke på att du har nio egna hemma, otroligt att du pallar❤️

Kommentera