Vi bokar tågresa & Lekparkshäng

I kvällens avsnitt får ni följa med oss ut på äventyr. Vi åker till stallet . Och som ni säkert kan gissa så blev det en riktigt lyckad utflykt. Här får vi rida, grilla, och få tid tillsammans i en aktivitet många av oss uppskattade. Vi bokar också vår kommande tågresa 🙂

Idag har vi njutit ute i solen av lekparkshäng och fika. En helt underbar dag.

Fika i solen är aldrig fel! Tack J att du ville vara med.
Jag har också varit på verkstaden med bilen och fått träffa en riktigt gammal bekant. En kvinna som jag minns som go och mysig sedan jag var 3 år. Även idag fick jag den där goa och mysiga känslan i kroppen när jag träffade henne. Tack för pratstund och varm kram idag Å. Verkligen så roligt att få träffa dig igen efter alla år. 
Nu väntar vi på programstart och givetvis kommer en gästbloggare 🙂 Denna gång en bloggvän till mig som jag träffat på många Event. Hon är en helt fantastisk glad kvinna och hennes inlägg handlar om något man kanske inte vågar tala om eller känner är svårt. Missa inte detta ikväll. 
Nu får ni ha en toppen kväll och för er som ser oss i rutan. Vi ses 😉 Var nu rädda om er och varandra. Ta hand om er. Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er alla.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

En reaktion på “Vi bokar tågresa & Lekparkshäng

Kommentera