Vi lägger golv….

Här fortsätter vi renoveringen och efter att ha målat väggar, lister och tak är det nu dags att lägga golv. Vi valde ett ekgolv, trägolv från Colorama och är super nöjda. Hjärtat har lagt in mer än hälften och det blir så snyggt. Givetvis kommer det bilder när jag hinner.

MiniTrollet ville också vara med och lycklig är han också. Lite smygreklam såhär också 😉 Känns helt rätt att ha valt ett golv som går att slipa ett antal gånger, speciellt på en så utsatt yta som matrum/vardagsrum med utgång till altanen 🙂

Annars flyter det på med sommarlov och till min förvåning är alla glada och nöjda oavsett väder. Nu har vi ju njutit av härliga dagar och kvällar men efter helgen kom ju lite sämre och kallare vindar. Det hindrar inte varken oss eller barnen från att njuta till fullo. Och både sämja och lek råder, det gör gott i mammahjärtat.

Har tagit gravidfoton också hos bästa Studio Thorén och Fotograf Kajsa. Helt fantastiska bilder blev det och här bjuder jag på en av dem.

Har inte fått mina paket än men väntar med spänning och jag kan avslöja så mycket som att det ena är inredning. Nu har jag hittat en soffa också som jag bara måste bearbeta min make på att vi ska köpa 😉 ja han brukar inte vara så svårövertalad men denna gången är han lite tveksam. Inte till själva soffan utan till om vi verkligen ska köpa en 🙂 Ja vi får se helt enkelt. Ska försöka uppdatera er mer här också så att ni får följa förvandlingen. Både husfasad och stentrappa är ju klar men jag har bara glömt ta kort. Får göra detta imorgon 🙂

Nu hoppas jag att ni njuter av varje dag och att om ni har semester tar ni vara på dagarna tillsammans och bara har det gott. Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er alla.

LOVE TO YOU ALL!!
 photo k05w6v_zpsipx3irmh.png

2 reaktion på “Vi lägger golv….

 1. Härligt att renoveringen flyter på & sååå söt Matheus är,ett riktigt proffs foto med lite smygreklam hihi & ….
  Waoooo så otroligt vackert gravidfoto ♡ …

  /Kram på Er

  • Hihi Måste ju lämna Mickes kommentar,Anna ♡ …
   " Kan man vara vackrare gravid "

   Han é go han/Kram på Er & hoppas vi ses snart
   Kanske grilla lite korv?! 🙂

Kommentera