Vilka dagar & Gotland…..

Vilken helg vi fick. Strålande sol, marknad, grillat och massor av utelek 🙂 Torsdagen blev det marknad i Hjo. Pojkarna fick köpa sig kepsar och var riktigt nöjda 🙂

Fredag var det dags för Nathalie att åka till Gotland på skolresa och vara borta under helgen. Idag kom hon hem och har haft en underbar vistelse på Gotland.

Shoppat, varit i Lummelundagrottan och haft härligt väder. Roligt att få åka till Gotland på skolresa 🙂

Här hemma har vi verkligen njutit av det härliga väder som vi bjudits på. Strålande sol och värme, riktig sommarkänsla 🙂 Imorgon är en ny vecka och näst sista innan skolavslutning. Här ska det hinnas med massor av avslutningar, kalas och student 🙂 Riktigt fullt upp men såå roligt.
Nu önskar jag er alla en toppen kommande vecka. Var rädda om er. Ta hand om er och varandra.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er alla.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

2 reaktion på “Vilka dagar & Gotland…..

 1. Jaaa…Visst har det vart ljuvlig sommar nu & …Så fina killar i & utan keps hihi…
  Skojsigt för Nathalie att upplevt Gotland på skolresa 🙂

  Ha det riktigt gott & vi hörs/Kram på Er!

 2. Hej!

  Ville bara passa på att lämna ett avtryck, nu när jag för en gångs skull läser din blogg på min dator istället för min telefon. När jag läser på telefonen blir det aldrig av att jag kommenterar, eftersom det är sååå tidskrävande och pilligt.

  Ville bara säga att jag är glad över att du bloggar vidare, jag uppskattar att din blogg är en reflektion av ett vardagsliv med många barn. Samt att du kan spegla både positiva och negativa sidor av livet, det är ju precis så mångfacetterat som livet är! Om det inte gick lite ner ibland skulle man vara mindre intressant som människa och man skulle ha svårare att uppskatta de goda stunderna, eller hur?

  Kramar till dig/ Sandra

Kommentera