Vilken dag, så fantastisk på alla sätt….

Gårdagen var helt underbar. Vilket härligt väder och vilken start på den. Ja att jag vaknade klockan fem kanske inte var att gilla men så blev det. Klockan FEM jag som är så morgontrött liksom. Nåja jag var tvungen att gå upp och givetvis möttes jag av den mest underbara soluppgången. Vilken lycka och vilken kärlek.

Dagen fortsatte med lite städ och målning i köket, ja nu förvandlas den hemska röda panelen. Nu stod jag inte ut längre. Givetvis kommer det bilder alldeles strax så väntan är snart över för er att få se ett resultat. Vi packade också i ordning oss för bad och utflykt till ”Farfar” Mats med familj. Vi gav oss iväg och anlände på senare delen av eftermiddagen. Här fick vi bada i pool, cykla, leka , grilla och smaska vinbär 😉 En helt underbar dag som verkligen talar genom dess bilder.

Poolbad så skönt. 24 grader i vattnet och en strålande solig dag.
Svarta vinbär och fina barn. ♥
Äpplen och fina barn ♥
Vinbärsmums, Emanuehl fann sin plats under vinbärsbusken. Mumma var det tyckte han 😉
Lite läskande frukt och bär.
Vi hade dukat långbord och var till det goda grillade hela fyra vuxna och tretton barn. Njöt av maten ute men också kvällsfika i solnedgången. En helt fantastisk dag. Helt underbart! Givetvis kunde jag inte motstå utan kameran kom fram….
Solnedgång 2 augusti hos ”Farfar” Mats med familj.
Jag älskar verkligen solen både dess uppgång och nedgång. Den ger mig kraft, energi och kärlek. Det har denna sommaren blivit lite ut tjatat men jag tycker inte man kan få nog av underbara bilder. Tycker inte man kan få nog av den underbara sol som visat sig de här sommaren. Jag klagar inte, jag suger åt mig av all dess kraft. Mina bilder ger mig verkligen så mycket och jag är glad att jag kan återskapa känslan bilden ger. Denna dagen igår fångade vi verkligen dagen och gjorde det vi njuter av att göra. Umgås med underbara vänner, bada i pool, åt god mat, lekte och njöt av solen. Vilken dag. Så fantastisk.
Hoppas att ni har det fint, både som gårdagen men också idag. Här har vi nu regn och åska och den behövdes verkligen. Här har vi haft fullt upp idag men det lämnar jag till ett senare inlägg. Nu njuter vi av detta inlägg så är jag strax tillbaka igen. Var nu rädda om varandra och ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

En reaktion på “Vilken dag, så fantastisk på alla sätt….

Kommentera