Vilken helg…..

Förra helgen hade vi dop av vår fina lilla flicka. Wilhelmina blev döpt och hennes namn blev.

Signe Maja Wilhelmina

Ett fantastiskt fint dop och trots att datumet verkar fel valt blev det super mysigt. Många kunde inte komma så vi blev en liten skara som samlades och fick njuta av dopceremonin och fika. Dagen blev fylld av kärlek och värme från fin familj och fina vänner. Vi tackar er alla hjärtligt för att ni kom.

Familjen och faddrar. Och utan att tänka har vi ställt oss formade som ett hjärta, eller har jag hört vad mitt hjärta är fyllt av. Kärlek. Och så mycket värme och kärlek det var denna dagen gör mig fortfarande fylld av energi, värme och tacksamhet.

Nydöpt liten tjej. Än en gång tusen tack till er som kom.

Men det var inte bara dophelgen som var underbar. Även denna helg som precis gått har varit helt fantastisk. Med både stödtjejer och vänner på besök. Nattade dessutom över och vi fick en helt underbar lördag och söndag. Lördagsmys med film och massor av godis förgylldes sedan med en riktigt god hotellfrukost på söndagen. Tack F med grabbarna för att ni ville komma till oss.

Nu är det ny vecka med allt vad det innebär och våren är här på riktigt då barnen imorgon har vårshow i skolan 🙂 Nu hoppas jag att riktig värme förgyller våra dagar och solstrålar ger oss färg i ansiktet. Önskar er alla en fantastisk natt sömn eller arbets natt. Oavsett. Ha det nu riktigt gott.

Varma Kramar

 photo unnamed 1_zps7f8dnk4m.png

3 reaktion på “Vilken helg…..

  1. Vad fint o vilken fin familj ni är. Ursäkta en kanske för nyfiken fråga, men vad/vem är stöd tjejerna? Du behöver inte svara om du inte vill. Ha en fin vår o Tack för vi får följa er familj i både med o motgång, . Många av dina kollegor o från bl. a Annorlunda (ett undanntag är Carola Wetterholm)visar gärna upp en tillputsad fasad utan problem o allt är så lätt o bra o inga problem. Skönt för ni känns mer ärliga o det är roligare att följa er. //Kram Marie

    • Tack <3 Vi kan inte berätta vilka stödtjejerna är, vi är kontaktfamilj till två tjejer som kommer till oss varje månad. Roligt att du vill följa oss och välkommen till min nya sida <3

      /TrollMorsan

Kommentera