Vill bara poängtera…

Vi ska flytta och givetvis medför detta funderingar, tankar och frågor hos er, och med all rätt. Ni har rätt att ha era åsikter och tankar. Luften är fri som jag brukar säga. Men så kommer det då en del elaka kommentarer (som jag f.ö inte publicerar här) och åsikter som ni verkligen måste spotta ur er. Därför vill jag bara poängtera:

Att alla våra fina barn VILL flytta. En del av dem trivs inte i skolan, någon vill inget hellre än att bo på landet. En vill ha häst och en annan vill kunna köra fyrhjuling. Vi har samtalat om detta med flytt länge och noga hela familjen. Vi har tillsammans tagit beslutet kan man säga, ja även om Emanuehl och Matheus som är så små inte kan ge sitt veto så är vi alla överens 🙂
Vi vill ut på landet och just nu pågår sökandet efter det.
Därför anser jag inte alls att mina barn kommer att fara illa av en flytt. Eller att de aldrig får ro. Vi letar just nu den känslan. Att få ro hela familjen.

Dessutom är vi väldigt sammanhållna och sammansvetsade i vår familj att bara vi har varann överlever vi allt. Även en flytt. Även ett skolbyte om flytten skulle innebära detta. Vi har ännu inte hittat huset, vi har ännu inte sagt att vi lämnar Hjo eller vart vi kommer att hamna. För helt ärligt vet vi inte det än. Vi vet bara att vi alla i familjen vill flytta och att vi letar oss ut på landet, att vi är överens och att vi alla längtar efter att få slå oss till ro.

Har ni oro för mina barn inför denna flytt så känner jag vad omtänksamma ni är, så fint av er. Men att säga att det är synd om dem, att de inte får ro eller att de kommer må dåligt över flytten tycker jag er inte ha rätten att säga när ni inte ens känner oss. Tycker det är konstigt att man kan ha så mycket åsikter om någon annans liv som man inte ens har en aning om hur de lever. För mig är det jätte knepigt att tycka och tänka en massa i någon annans liv. Inget jag gör liksom. Jag förstår som sagt frågor och funderingar men påhopp och rent elaka kommentarer dom förstår jag inte alls.

Har ni ytterligare frågor är ni välkomna att ställa dem, men välj en god ton och sätt er in i frågan hur ni skulle tolka den innan ni ställer den.
Var nu rädda om er och varandra. Var rädda om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er alla.

LOVE TO YOU ALL!!
 photo k05w6v_zpsipx3irmh.png

4 reaktion på “Vill bara poängtera…

 1. Ärligt & bra inlägg,Anna från ditt ♡ …
  Jag vet ju att det är som du "säger" för jag har ju hört barnen & vet om deras önskningar mm & hur de upplever sitt som är nu!

  Önskar Er all lycka till/Kram i kvälls ☼-en!

  • Visst är det jobbigt rent fysiskt att flytta men annars ser vi inget jobbigt i denna flytt. Och ingen har ju sagt att vi kommer köpa oss ett renoveringsobjekt 😉 även om det alltid finns saker att göra med ett hus kan man ju köpa sig större eller mindre renovering 😀

   Kram Kram

 2. Hur kommer det sig att ni inte flyttar upp till Norrland, så du/ni kan spendera mer tid med Alexsander? Detta är inget påhopp, utan en undran som jag haft sedan jag såg er familj i Familjen Annorlunda.

Kommentera