Vinterlek, Besök & En härligt slö dag…..

Snöyra och massor med snö gav barnen energi och glöd för vinterlek. Vår trädgård är dessutom perfekt för bobåk eller pulkarace. Vi har nämligen en trappa ner till gräsmattan vilken blev perfekt att åka ner i nu när den är täckt med massor av snö och blir en backe 🙂 Så barnen har verkligen lekt massor ute och tur var ju det eftersom det idag började töa 🙁 Verkligen super synd, jag ville ju ha vinter och vitt. Tyckte det skulle komma mer snö istället för att töa….men vi får hoppas att det kommer mer igen.

Igår hade vi besök av min Pappa och Fru. Mycket trevligt. Vi åt mat och fick fina kläder till Matheus.

Body & byxa med nallehuvud på rumpan & Mysig randigdress
Tack så ♥-ligt.
Idag har vi bara haft en härligt slö dag. Matheus har haft lite ont i magen så han har helst velat ligga på bröstet eller i famnen. Jag och Hjärtat har turats om för att få lite annat gjort också. Mest bara vardagliga sysslor, inget ordinärt sådär. Har gjort de sista läxorna med barnen för detta året och det känns skönt. Det märks på barnen nu att de har fokus på jul och allt som är kring den. I veckan är det Lucia på skolan och det pratas de mycket om här hemma nu. 
Fick en fin överraskning och present på posten idag också. Super fina byxor till lille Matheus. 
Tack snälla fina Therese
Nu ska jag slänga upp benen i soffan och ta det soft en stund vid teven. Något att dricka och kanske lite choklad, för det vill jag nog ha idag 😉 Hoppas att er dag har varit toppen. Var rädda om er och varandra. Ta hand om er. 
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

En reaktion på “Vinterlek, Besök & En härligt slö dag…..

Kommentera