VIP och planer…..

Har länge nu vacklat fram och tillbaka vad det gäller bloggen men har nu bestämt mig för att fortsätta blogga och återuppta mitt skrivande. Det var faktiskt en vän till mig som avgjorde mitt beslut. Hon och hennes företag ansöker nämligen nu om VIP bloggare. Detta tyckte jag verka super kul och kommer att lyfta min motivation att blogga. Jag ansöker och håller verkligen tummarna för att just jag och min blogg kommer att bli utvalda. Det vore så roligt och verkligen en motivation för mig. Dessutom får jag ju träffa bloggkollegor och vänner genom detta vilket verkligen är ett riktigt lyft och vad jag behöver just nu.

Mina planer är alltså att fortsätta och att ge bloggen ett lyft med både det ena och det andra. Kanske ny design? Kanske lite mer tävlingar? Vad tycker ni? Vad saknar ni? Mer bilder kanske 🙂 önska gärna om ni känner att ni vill höra eller se något särskilt.
Det jag dock vet säkert är att jag kommer ge er mer av mig, mer av oss, mer kärlek och värme. Jag hoppas på mycket roligt tillsammans med er alla!
Ha nu en skön kväll och ta han dom er. Var rädda om er & varandra.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

7 reaktion på “VIP och planer…..

  1. skulle vilja ha lite mera av dina tankar och funderingar om vardagslivet. Kanske inte så mycket uppräknat exakt vad ni gör utan mer om allt runt omkring. Hur det går att jobba (gör du det nu?) och hur tillvaron går ihop för er.

  2. Tycker du har en bra blogg kanske lite mycket text ibland;-)
    Hoppas du får bli vip bloggare hos din vän!

  3. Mer hemmet, bilder från bla. Hemmet, renoveringar och inredning kanske. Lite mer om hur det funkar till vardags med så många barn. Kanske lite mer DIG! Din mamma kropp, ditt liv som flerbarns mamma men oxå utanför hemmet. Du är ju mer än bara mamma 🙂 kram

Kommentera