Visningar, Flytten & Vinnaren!

Har inte hunnit med bloggen riktigt, vet att jag skulle presenterat vinnaren i tävlingen redan i måndags men jag fick åka till VC med två små killar. Det blev antibiotika och jag själv blev jätte dålig igår dock inte alls av samma sak. Men idag är jag bra igen. Dessutom har jag ju jobbat tre kvällar i rad. Nu ska det bli skönt att vara ledig i fyra dagar innan nästa visning. Men jag gillar mitt jobb mycket. Nåja vi presenterar vinnaren i Tävlingen som i samarbete med Lagnöviken tävlade ut valfritt namnsmycke.

Vinnaren är:
Veronica Hedlund
Vi säger STORT
Till Dig!
Jag önskar nu att du hör av dig på min mail: trollmorsans@gmail.com
Vi har vårt hus ute till salu nu på nätet. Vilket också har gett en hel del mail och bokade visningar. Vi har visat men har också inbokade visningar framöver. Vi håller våra tummar hårt nu. 
Flytten går av stapeln i helgen och vi är mycket glada för det. Barnen tycker dom har väntat och längtat länge nu och är ivriga att få komma dit. Mycket jobb står framför oss men samtidigt ska det ju bli jätte roligt! 
När vi flyttat och kommit i ordning lite ska jag köra en vecka med läsarnas mat. Har kommit in både mail och kommentarer på mitt inlägg och det är super kul. Fortsätt gärna med det, inlägget hittar ni HÄR!
Till en början kommer vi inte ha internet men jag lovar att försöka uppdatera er med hjälp av mobilen. Ni missar väl inte att vi har instagram också. Trollmorsan är mitt namn där 🙂
Nu måste jag ta tag i att packa, tvätta och fortsätta med städning här. Ikväll visar vi huset igen 🙂 
Önskar er alla en toppen dag. Var rädda om er & varandra.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

10 reaktion på “Visningar, Flytten & Vinnaren!

 1. Grattis till Vinnaren 🙂
  Hihi…Härligt med flytt i helgen till den nya finafina huset…Önskar er Lycka Till & håller tummarna för ert nuvarande hus blir sålt/Många Kramar till Er!

  Pstt…Vaktmästaren kom & installerade nytt fräscht Handfat på tos 🙂
  Han åkte för att hämta några muttrar nu 😉

 2. Jag frågade för ett tag sedan om huset fanns på Hemnet men fick inget svar.. Har ni huset på Blocket för att slippa mäklaravgifter? Inte många bilder där, bara köket..? Varför köpte ni ett så pass stort renoveringsabjekt när ni har så många barn? Dygnet har ju trots allt bara 24 timmar…

  • Jag har svarat på denna fråga under inlägget Storslagen Söndag, att huset inte är på hemnet. Och det är inte för att slippa dyra mäklarkostnader utan för att vi testar av blocket istället. Mer bilder kan fås om man är intresserad eftersom annonsen inte godkänner fler bilder. Och varför man köper ett renoveringsobjekt är väl för att man får chansen att få huset precis som man själv vill ha det. Dygnet har bara 24 timmar ja, men vissa saker måste man inte göra själva heller 🙂 Nu väljer vi att sälja och håller våra tummar.

   Kram Kram

  • Jamen FÖRLÅT DÅ för att jag inte visste att du besvarat denna fråga, inte när jag ställde den i alla fall. Du är inte sådär JÄTTETREVLIG i vissa av dina svar mot folk, så det blir till att sluta hänga här då när det är så. Det är kanske inte så konstigt att man frågar hur ni tänkte med huset när ni har vars ett jobb och nio barn, hade ni varit ekonomisk oberoende hade det ju varit en sak, men att ta in hantverkare och förvandla ett helt hus så man får det som man vill kostar ganska mycket, åtminstone i min värld. Hej och tack för mej………….

  • Men snälla jag menade inte alls något otrevligt. Jag bara ville säga att frågan är besvarad. Om det inte var du som frågade den gången är inte lätt för mig att veta. Jag är inte det minsta otrevlig men man läser ju in tonlägena själv i en text. Man får givetvis fråga hur vi tänkt och meningen var ju såklart att bo här och göra färdigt huset genom att leja bort jobb. Men eftersom planen nu ändrats så håller vi tummarna för att huset blir sålt 🙂

   Kram Kram

 3. Jag skulle bli glad om du delade med dig av recepten du fått på mailen! Jag har också ofta idétorka när det gäller matlagning…. 🙂

  ha en fin dag!

Kommentera