Walles Event i Malmö

Förra helgen var vi iväg i Malmö. Walles Event med utställande företag, modevisning och fin goodiebag. En helg då umgänge med nya vänner blev helt lyckad. Blev erbjuden redan tidigt att få stanna hos A för övernattning hela helgen. Verkligen super gulligt och såå roligt vi hade.
Eventets modevisning var dessutom Timothy med på. Han fick visa kläder från Maxomorra. Regnjacka, byxa, vantar och mössa. Han var så fin och duktig. Ja alla barnen var super duktiga och söta.

Många härliga och fina företag ställde ut med sina produkter och erbjudanden. Vi minglade runt och tog del av dem. Jag träffade min fina vän Fnulan med hennes Milittabok. Så underbart att få träffas igen.

Jag och Fnulan
 Klappade lite på katten ur Militta också 🙂 så söt!
Unnade mig en liten söt adventsljusstake i form av flaskor. En blomma och en söt ljuslykta
Allt från Passiflora.
Väl hemma hos A efter att ha ätit lunch på en pizzeria i Malmö korkade vi upp lite bubbel. Och åh så gott det var! Helt klart en sort jag gärna köper igen.
Det var länge sen jag drack något så gott och fick mig så härliga skratt. Dessutom fastnade i en film som var grymt bra The Holiday heter den och trots att det är en gammal film har jag faktiskt inte sett den. En riktigt bra film. En riktigt bra Lördag.
Söndagen fortsatte vi med en trevligt förmiddag då jag fick visa Living and Room. Härliga vänner till A och en riktigt trevlig visning. Snart kommer jag tillbaka till mitt älskade Skåne 🙂
Otroligt Varmt Tack för denna helgen!
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er alla.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

2 reaktion på “Walles Event i Malmö

  1. Ahh så det var dig jag satt bredvid på modevisningen. Jag var inte riktigt säker på det. hade jag vetat så hade jag ju presenterat mig haha, Läser din blogg dagligen. Jag är tjejen med den lilla flickan som hade mobilen och sparkade på dig.
    Hoppas att få träffa dig fler gånger på event här nere i Skåne :-).

    Ha en bra dag.

Kommentera