Än en gång…..

Hallå på er där ute! Än en gång har jag uppdaterat dåligt här och jag kommer inte med någon dålig ursäkt, det har helt enkelt bara blivit så. Det tar inte lång stund att skriva ett inlägg men ibland räcker inte tiden och den prioriteras dessutom på annat sätt.

Mycket har lagts på möten, barnen och kurs. Att leva med barn kräver ju såklart både engagemang, tid och fokus. Att finnas där, stötta och vägleda. Men ännu mer med barn som har Npf. Här kräver det ännu mer tillsyn, vägledning och att alltid  vara steget före vilket ger mig som mamma ännu mer hålla-mig-vaken (fokuserad) krav. Innan vi fick så mycket information och kunskap om denna diagnos kunde jag inte ens drömma om att det var just såhär föräldrar och barn med Npf har det. Jag har skrivit det förut och jag står för att jag inte trodde på alla dessa Adhd diagnoser, hemskt av mig verkligen men idag VET jag annat. Jag VET att föräldrar kämpar livet ur sig varje dag, för jag gör det! Jag VET att diagnosen finns och vad den innebär, för vi har fått den. Jag VET också vad det beror på, för jag har fått den kunskapen/kursen. Jag VET också att diagnosen inte bara sätts genom ett besök utan med massor av delar som sätts ihop, för vi har gjort det. Jag är så oerhört tacksam att vi fått diagnosen för nu kan jag förstå varför min son är den han är. Jag kan också få strategier och förståelse i hur jag ska bemöta honom. Det har hjälpt oerhört mycket att fått denna istället för att hela tiden ställa sig frågan ”vad gör jag för fel?” Att vi sen har enormt bra stöd i läkare, kursledare, material, pedagoger, rektor och andra föräldrar gör det hela super skönt.

Men nu var det ju inte detta jag skulle uppdatera er med, men det känns så skönt att ha skrivit detta. Mycket av min försvunna tid vid datorn och bloggen beror ju till en del av detta. Sen har vi såklart förgyllt våra dagar med massor av annat.

Solen har ju varit på besök och visat sig från sin bästa sida med jätte härlig värme och strålar som jag tror alla törstat efter. Barnen blev bruna och fulla i spring, mamman bränd och pappan grillsugen. Umgänge med vänner och familjer och eldfest är bara några av det aktiviteter vi ägnat oss åt bortsett BVC besök, föreläsning och kursavslutning 🙂

Bjuder er här på lite bilder och inser att det finns så mycket mer att uppdatera er med, men en del av det får ett eget inlägg.

Wilhelmina sover gott i skuggan en av de varma dagarna.

Grillning med tre familjer från kursen. 22 barn och 8 vuxna.

Massor med skratt och lek, helt underbart härligt.

Eldfest och födelsedagsfirande hos bästa F och R. Verkligen super mysigt.

Avslutar med en ny bild på mig, osminkad och helt naturlig. Precis som mitt liv, det går upp och det går ner. Glädje, sorg och saknad. Goda stunder och dåliga stunder. Helt naturligt. Naket och sant.

Ha nu en fantastisk dag och hoppas att ni inte har något emot mer uppdatering på kort tid (insåg att jag har så mycket att skriva om). Ha det fint och var rädda om er. Ta hand om er.

Varma Kramar

 photo unnamed 1_zps7f8dnk4m.png

 

3 reaktion på “Än en gång…..

  1. Hej Anna! Jätteroligt när du uppdaterar bloggen, men det viktigaste är att du och din familj mår bra och hinner med det ni vill. Jättefin bild när du är osminkad! <3

Kommentera