Operation….

Vår fina Mhy har en längre tid haft en bula bakom örat som vi besökte sjukhuset med och fick först tömma två gånger, men som bara återbildades. Till slut fick vi tid för operation och detta gjordes förra veckan.

Vår fina Mhy

På operationsbordet visade hon upp ett enormt mod. Var lugn och inte alls nervös vad hon visade. Jag och Nathalie var med och båda kände oss kymiga i det där sterila rummet, instängt och utan fönster. Kände oss nästintill svimfärdiga. Men vi stannade kvar, tog blodsockerprov för att avgöra om den eventuella nervositeten kunde visa sig där. Nejdå hennes blodsocker låg stabilt på ett okej värde. Läkaren skar upp och blockade ut vad vi fick veta en cysta. Sydde tre stygn och allt var klart. Endast tio minuter av vår tid tog det. Plåstrades om och order om ingen tvätt på en vecka då såret inte fick bli blött. Duktiga Mhy! Hon fixade det galant.

Och tänk vad duktiga de är inom vården. Läkare som fixar och står ut med både det ena och det andra. Jag är grymt imponerad då jag faktiskt nästan alltid känner mig svimfärdig så fort jag kommer in på ett sjukhus. Gillar det inte alls och jag brukar säga att jag åker dit för att föda barn men sen hem igen 😀

Fikadags.

Efter operationen tog vi givetvis en fika och en liten sväng in på second hand. Givetvis fyndade vi både kläder och skor som var nästan nya. Roligt.

Och såhär efteråt har vi i tisdags varit och tagit stygnen, det såg fint ut men hade vätskat sig lite så idag ska vi kika till det igen. Men min tappra tjej med så oerhört stort mod fixar detta perfekt, det är jag säker på. Du är fantastisk Mhy <3

Varma Kramar

 photo unnamed 1_zps7f8dnk4m.png

2 reaktion på “Operation….

  1. Läskigt med operation, men tur att det gick bra! Antar att Mhy är såhär modig pga diabetesen,hon är fruktansvärt stark!

Kommentera