Student, skolavslutningar och midsommar

Det har varit hektiska veckor i början på juni. Packa, fixa barnvakt och få allt under kontroll. Jag älskar att planera och ha kontroll och måste säga att allt utföll väldigt bra. Fredagen 9 Juni tog Alexsander studenten och vi var där uppe för att dela stunden med honom. Så glad att det blev möjligt och att just vi fick stå där när han kom ut som nybakad student <3

Alexsander student 2017

Vi och hans Farmor och Farfar var med för att fira vilket var så mysigt. Jag fick en stund att prata med dom och framförallt fick jag kramas med min stora fina son. En kille med lugn och super fina betyg, även om det inte är allt. Är så stolt över honom.

Min fina son och jag.

En vecka efter var det dags för barnen här att sluta. Både Torsdagen och Fredagen innebar skolavslutning för oss. Först ut var pojkarna, sen Nathalie och sist i vår familjen Mhy. Men vi var också med våra extra tjejer på deras avslutning så först Fredag eftermiddag fick vi ta SOMMARLOV!

Pojkarna.

Från vänster Timothy slutade 3an, Noha 4an och Theodore 5an

Framför står Elijhan Förskoleklass och Wihlmer 2an.

Alla barnen <3

Bakre raden från vänster Wihlmer, Noha, Theodore, Nathalie med Wilhelmina och Mhy

Främre raden från vänster Emanuehl Elijhan Evangelianh, Matheus och Timothy

Nu har vi varit igång hela dagen igår med trädgården och carporten som varit överfull med grejer. Vi fick gjort mycket på den där ”to do”-listan och alla var engagerade. Midsommar ska nämligen firas hos oss i vår carport. Det kan låta super trist om man tänker sig ett fallfärdigt litet garage med en carport bredvid men det är inte så vi bor 🙂 Vi ska dansa kring midsommarstång, äta gott och umgås med de som vill komma. (Än så länge 2 familjer) Jag lovar att visa er kort på vår carport när jag har tid, just idag ska vi få besök av en familj med 5 barn (väntar den 6e) och om bara ett par minuter kommer dom anlända på vår gård.

Nu önskar jag er alla en riktigt härlig söndag. Var rädda om er och varandra.

Varma Kramar

 photo unnamed 1_zps7f8dnk4m.png

7 reaktion på “Student, skolavslutningar och midsommar

 1. Åh,fina fina Alexsander så stooort du gjort – STUDENTEN Grattis 💕 …
  Naw,finaste skolavslutnings”troll” mé & Nu Sommarloooooooov så härligt!

  /Kraaaam på Er alla 💕

 2. Hej! Vill tipsa om en jättebra Facebook-sida, den hade jag haft mycket nytta och glädje/tröst av för många år sen när min dotter fick sin diagnos: Fantastiska föräldrar heter den!

 3. Om jag tolkar det rätt så åkte du och Christer upp själva 🙂
  Blev det bil el. tåg el. flyg?
  Hur lång tid tog resan?

 4. Så fina barnen är! Och pojkarna är väldigt tätt i ålder, vad coolt! Ni såg ut att ha en superfin avslutning!

 5. Jag måste bara få säga att vilken fin familj du har💖jag vill önska dig och din familj en riktigt trevlig midsommar. 🌹

Kommentera